reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny
Ja dzis nie wytrzymałam i pojechałam rano na bete, chyba bede co 3 dni jezdzic i sprawdzac czy rosnie, strasznie sie martwie, ciagle czytam o ciazach biochemicznych i pustym jaju płodowym, uwierzę w ciaze chyba dopiero jak urodze
Truskawka rób jeżeli cie to uspokaja :) ja robiłam chyba 5 razy. W 11 dpt 13 dpt 14 dpt(w klinice) 15 dpt potem 19 dpt i na tym poprzestalam :) jak doszła do 7 tys :)

reklama
Chyba umrę,
Podświadomie chyba zaczęłam się przejmować prenatalnymi i w efekcie od wczoraj męczy mnie ból głowy, dziś od 4 rano już nie śpię, jest mi niedobrze :no2:
Nie chce brać leków,tym bardziej przed badaniami
Niech już będzie po wizycie bo ja osiwieje, strasznie się boję że coś z maluszkiem może być nie tak:hmm:
Miłego dnia mamuśki :)
Ja nie muszę mieć prenatalnych do.bolu głowy niestety męczą mnie od 4 tyg z przerwami 1- dniowymi. A z maluszkiem musi być dobrze uwierz w niego :) o której masz wizytę. Nie jedz slodkiego za bardzo bo nie będzie dało się zmierzyć. Zjedz coś pożywnego żeby maluszek miał siłę współpracować :)

Ja nie muszę mieć prenatalnych do.bolu głowy niestety męczą mnie od 4 tyg z przerwami 1- dniowymi. A z maluszkiem musi być dobrze uwierz w niego :) o której masz wizytę. Nie jedz slodkiego za bardzo bo nie będzie dało się zmierzyć. Zjedz coś pożywnego żeby maluszek miał siłę współpracować :)
Wizyta na 9.40

Tequila kciuki za wyniki dzisiejsze, niech sie maleństwo ladnie ustawia do mierzenia :)

Mi wczoraj napuchły strasznie nogi, kostek nie mialam. Nie wiem czemu, chyba od upału, trochę się martwię, bo obrzęki chyba później powinny się pojawić.

Oczywiście opóźnienie, trzy pacjenki jeszcze przede mną :-(
Zwariuję! Po śniadaniu miałam bliskie spotkanie z kibelkiem :-( podobno takie bóle głowy aż do 20 tc mogą być :-/

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś wychodzę że szpitala. Czekam jeszcze na ktg . Mam leżeć w domu bo szyjka się skrocila i lada dzień może się zrobić rozwarcie. Ale mam nadzieję że dotrwam do 27 lipca

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piąteczka! U mnie podobne nastroje ;)

Dziewczyny kiedy odstawiałyście leki? Który tc? Głównie chodzi mi o fraxiparine (czy tam odpowiednik), luteinę (tylko taki progesteron biorę) i encorton? Mój brzuch wygląda tragicznie po fraxiparine, ani po purogenie ani gonapeptylu nie miałam tylu siniorów :/
Nie odstawiaj nic na wlasna reke.
Bierz fraxi dalej, bo rozrzedza krew.
A progesteron zageszcza krew.
A gesta krew jest zagrozeniem dla dzidziusia.
Ja jeszcze biore fragmin, encorton, lutke i duphaston.
Lekarz naciskal zeby odstawiac encorton ale sie boje i jeszcze nie odstaeilam.
Fragmin kazal zmniejszac, nie zmniejszylam bo tez sie boje.
Tequila kciuki za prenatalne.
Ja tez juz czekam na prenatalne i sram w gacie ze strachu:(

Do góry