reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja to narazie to plus dwa kombinezony :) m wroci będę szaleć na szmatach ale nie szukam ani niebieskich ani różowych. Staram.sie szukać unisexow albo w miarę neutralnych kolorów nawet czasem z elementami niebieskimi bo męskie niebieskie mogę założyć dziewczynce dokupić opaskę czy cos a różowego dla chłopaka to tak średnio :) jak już bd w 25 tyg i się potwierdzi płeć wtedy kupię trochę już w kierunku danej płci :)

Dostałam dziś przesyłkę z prezentem dla malucha
Przytulanka sensoryczna :-D
1467213986-1d1mld.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny szalejecie z tymi zakupami.
Ja pewnie bede dopiero cos kupowac ze 2 miesiace przed porodem.
Nie czuje sie tak bezpiecznie jak Wy, ale to przez moje przejscia.
Jeszcze nie dowierzam ze jestem w ciazy.

reklama
Oj dziewczyny szalejecie z tymi zakupami.
Ja pewnie bede dopiero cos kupowac ze 2 miesiace przed porodem.
Nie czuje sie tak bezpiecznie jak Wy, ale to przez moje przejscia.
Jeszcze nie dowierzam ze jestem w ciazy.
Nie tylko ty :) ja nie wierzę że jestem w.ciazy a na mój brzuch mówię kaban spożywczy :) teraz kupowanie ubranek traktuje jako a może się przyda :p oczywiście wierzę że nic się nie stanie oby :) ale jakoś żebym się cieszyła ciąża to raczej więcej.obaw

Do góry