reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też chciałabym już kupować wszystko ale narazie ciężko uwierzyć mi w ciążę więc jakoś się boje ze to minie. Nie wiem kiedy będę się cieszyła...tak szczerze i bez obaw

reklama
Pisanka mówisz i masz
1467141964-1d1mld.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

TeQuila dobra już mam :p Noe podobają mi się jedynie miękkie gondole.one są wkladane w spacerówke? Wydaje mi się że są cienkie na zimę i niewygodne do wnoszenia po.schodach takie flaki :p
Będę szukac pod koniec września :) a co do szukania to nie szukałam w opisach i akurat tego jednego mi nie pokazywalo. Jeżeli już decydowalabym się na kolor beżowy chociaż.czerwony też jest Uni.
Jak chciałabym wrzesień

Trzymam kciuki żeby wszysko było dobrze, jesteś już na takim etapie że maluszkowi nic nie grozi
Jedziesz do Świetochłowic? Ja właśnie z tamtąd wróciłam a jutro jadę znowu, mogę cię odwiedzić :p
Jestem w Swietochlowicach. Wód za dużo a szyjka skrócona o 80% . Nie ma miejsca na oddziale i leżę z kobietami z dziećmi. Trochę mi niezręcznie

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry