reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to dobrze :) Nie no tak źle, że nie wiem gdzie pracuje nie jest :p
I dlatego się zdziwiłam, że niektóre miały kontrol. Ale moje kuzynki wg nie miały w ciąży kontroli. Chyba, że na zasiłku by siedziały czy coś.
Dzięki za odpowiedź :*

jak masz wpisane na zwolneniu ze mozesz chodzic, to i tak nic taka kontrola nie udowodnia,raczej kontroluja zwolnienia, gdy ktos bardzo krotko pracuje, był zatrudniony po rodzinie, był zatrudniony dopiero w ciazy, lub bardzo wysoka pensja dodana w ciazy :)

reklama
Hej dziewczyny :)
Powodzenia na wizytach, pięknych widoków :*

Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu?
Moja kolezanka miala kontrole, nie miala podwyzszonej umowy, pracowala u obcych i przez dobre 3 lata, takze wszystko to co Truskawka pisze bylo na odwrot i jednak przyszly mendy i to byla w 36 tyg chyba. W kazdym razie nie zastali jej bo mieszka gdzie indziej i zameldowana gdzie indziej..

Hejka :-) co za wariacki dzień :p
Pobudka 5.30 :-o, szpital a potem wizyta
Maluch rośnie i ma się świetnie :-) wg usg 12t4d także idealnie:-D
Serducho pięknie bije
Pomału odstawiamy leki, póki co zmniejszam dawki i duphastonu i luteiny
Witaminy o krok dalej femibion 2:p
Jutro prenatalne!!! Obym mogła w końcu odetchnąć choć na chwilę :-)
Miłego dnia kochane :-D

A to moje szczęście <3
1467203329-1d1mld.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny co oznaczaja wysokie leukocyty( norma do 10, ja mam 13, a 3 tyg temu mialam 10,4)
Do tego wysokie neutrofile i wysokie limfocyty.
Chora nie jestem.
Boje sie ze organizm walczy mi z ciaza i chce ja zabic, albo juz zabil.
Ryczec mi sie chce:(
Biore encorton wiec chyba nie powinnam miec podwyzszonych, a obnizone chyba.

Hej dziewczyny :)
Powodzenia na wizytach, pięknych widoków :*

Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu?
Ewelinko moze ale jak masz zaznaczone ze mozesz chodzic to jak nie bedzie cie w domu to nic ci nie zrobia. Chyba ze masz zaznaczone ze musisz lezec. A czemu pytasz

Dziewczyny co oznaczaja wysokie leukocyty( norma do 10, ja mam 13, a 3 tyg temu mialam 10,4)
Do tego wysokie neutrofile i wysokie limfocyty.
Chora nie jestem.
Boje sie ze organizm walczy mi z ciaza i chce ja zabic, albo juz zabil.
Ryczec mi sie chce:(
Biore encorton wiec chyba nie powinnam miec podwyzszonych, a obnizone chyba.
Moze byc jakis stan zapalny

Gosia pytam, bo na innym forum dziewczyny pisały, że mają kontrole z ZUS. No ja mam na L4 zaznaczone literkę B i nic poza tym. Czyli mam sie nie przejmować:)

reklama
Do góry