reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czasem mnie kłuje w pochwie zauważyłam że dzisiaj wyjątkowo intensywnie i często jak tykko wstanę. Czytakam że to albo macica albo skracajaca się szyjka ale nie ma.nacisku na szyjke to szyjka może się skracac? Jak myślicie co co? Zwykle rozciaganie? Nasila się przy chodzeniu

reklama
Aaaa :) no jednak bliźniaczych jest mało dobrych a.ceny za nowe od 5-8 tys :/ więc jeżeli mi się nie zmieni wybór wózka to chyba wrzesień będzie ok. Będę wtedy w 7 mc więc chyba spoko i na urządzanie pokoiku i na wózek :) potem się nie rusze ;)
Ja tak jak martka nie mam nic prócz wózków którego Jeszce pewna nie jestem do końca. Jakoś nie chce się nakrecac czas niech leci szybciej bo już bym.chciala.zakuoy robić :)
A w bliźniaczym to zakochałam się w bugaboo, jak dla mnie cudny i gdyby jednak dwa zostały to wybór padł by właśnie na niego
Ja nie potrafię nie szukać, nie planować, już nawet kilka ciuszków kupiłam :)

A więc jestem po wizycie. Jadę do szpitala. Mam o wiele za dużo wód płodowych i muszę być pod obserwacją . :(

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby wszysko było dobrze, jesteś już na takim etapie że maluszkowi nic nie grozi
Jedziesz do Świetochłowic? Ja właśnie z tamtąd wróciłam a jutro jadę znowu, mogę cię odwiedzić :p

Dziewczyny czasem mnie kłuje w pochwie zauważyłam że dzisiaj wyjątkowo intensywnie i często jak tykko wstanę. Czytakam że to albo macica albo skracajaca się szyjka ale nie ma.nacisku na szyjke to szyjka może się skracac? Jak myślicie co co? Zwykle rozciaganie? Nasila się przy chodzeniu
Mialm tak nie raz... ale szyjke mam dluga a przynajmniej mialam 3 tyg temu :p wiec to raczej chyba zasluga macicy byla

A w bliźniaczym to zakochałam się w bugaboo, jak dla mnie cudny i gdyby jednak dwa zostały to wybór padł by właśnie na niego
Ja nie potrafię nie szukać, nie planować, już nawet kilka ciuszków kupiłam :)
Nas niestety nie stać na wózek za 7 tys :( używanych jest bardzo mało. Ja myślę nad tfk twinner twist duo

Ja tez jeszcze mimo wszystko jestem bardzo ostrożna, w sensie tak długo czekałam i walczyłam o ciążę, ze póki nie poczuje sie bardziej bezpiecznie, to nie planuję wózków, łóżeczek itp. Nie wierze w żadne zabobony, ale gdyby cos nie daj Boze sie stalo to nie chcialabym miec tych rzeczy w domu. Jest jeszcze naprawde bardzo wcześnie, za miesiąc, dwa moze zacznę oglądać. Poki co jedynie dzisiaj oglądałam materiały na kocyki minky, bo chcę zeby M mi poszyl takie, i wyposażenie do łóżeczka itp ale to tez w lipcu po wypłacie dopiero kupimy materiały i na spokojnie jak bedzie miał czas to poszyje :)

reklama
Ja tez jakos sie boje jeszcze szalec z zakupami i nic kompletnie nie mam. W lipcu zamierzam troche pokrazyc po miescie , obczaje co jak , gdzie, po ile i tyle :) a wieksze zakupy juz konkretniejsze planuje na wrzesien :)

Do góry