Ja mam już model wybrany więc mogę go kupić nawet po porodzieJa jutro znowu idę może coś upoluje hihi
Dziewczyny kiedy wózek kupujecie. Bo mam dylemat bo bd kupowala używany i raczje nie znajdę go tak szybko. M mówi żeby nawet teraz bo są super okazję na.olx ale dla mnie to przesada. Myślę że zacznę szukać we wrzesniu
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
A jaki masz model? Nowy czy używany? Nowy ja też bym kupiła po ale jednak nie łatwo kupić po dobrej cenie kiedy się akurat chceJa mam już model wybrany więc mogę go kupić nawet po porodzie
Quinny moodd, nowyA jaki masz model? Nowy czy używany? Nowy ja też bym kupiła po ale jednak nie łatwo kupić po dobrej cenie kiedy się akurat chce
O taki :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Quinny moodd, nowyA jaki masz model? Nowy czy używany? Nowy ja też bym kupiła po ale jednak nie łatwo kupić po dobrej cenie kiedy się akurat chce
Jak kupujesz używany to rzeczywiście nawet teraz możesz jak znajdziesz super okazję, potem może się nie trafićA jaki masz model? Nowy czy używany? Nowy ja też bym kupiła po ale jednak nie łatwo kupić po dobrej cenie kiedy się akurat chce
A masz już coś na oku?Ja o wózku zacznę myśleć koło października, teraz dla mnie zdecydowanie za szybko.
pisanka89
Fanka BB :)
A bo ty masz.jednego bobasa?Quinny moodd, nowy
Jak kupujesz używany to rzeczywiście nawet teraz możesz jak znajdziesz super okazję, potem może się nie trafić
Tak, co prawda były dwa pęcherzyki ale został ze mną jeden DzidziuśA bo ty masz.jednego bobasa?
Jeszcze w ogole sie nie rozglądałamA masz już coś na oku?
reklama
Naprawdę? Ja już mam wszysko zaplanowane, łącznie z kolorem pościeli do łóżeczkaJeszcze w ogole sie nie rozglądałam