reklama
D
Deleted member 134305
Gość
u mnie przyrost jest prawidłowy z tego co liczyłam na kalkulatorze, ale jednak sie zaczełam martwic, ze mała troche ta beta, no ale nic juz nie poradze, teraz tylko czekanie.
Pisanka u mnie tez dzis brzydko, ale lepsze to niz upał 34 stopnie, tym bardziej, ze w pracy siedze, a nie mam klimy ;p
Pisanka u mnie tez dzis brzydko, ale lepsze to niz upał 34 stopnie, tym bardziej, ze w pracy siedze, a nie mam klimy ;p
jedenJedna jedyna. Ważniejsze są przyrosty co 48h niż sama wartość.
Jeden zarodek miałaś podany czy więcej? Zaczynam się bać![]()
ewelin86
Fanka BB :)
Truskawka wcale nie masz niskiej bety 
Zobacz jak ja miałam i co
Wszystko jest w jak najlepszym porządku 
Dziś i mnie głowa zaczęła boleć
Mam nadzieję, że zjem i położę się to może ciut minie
Ale na szczęście koniec z zastrzykami
JUPI!!! 
Zobacz jak ja miałam i co
Dziś i mnie głowa zaczęła boleć
Ale na szczęście koniec z zastrzykami
wszystkozajete
Moderatorka
Truskawka Twoja beta jest ok przecież 
Mnie miło endokrynolog zaskoczyła! Pierwszy raz u niej byłam, bo moja dotychczasowa przestała przyjmować tam gdzie mam pakiet medyczny. I czekając pod gabinetem wyczytałam, że pani jest specjalistką również od naprotechnologii - myślę, no to się nasłucham o ivf, a ona spytała czy dalej się leczę w ośrodku, potwierdziłam, że tak i wygląda na to, że skutecznie i dlatego jestem, to kobita sie tak ucieszyła że się udało wreszcie, że aż się wzruszyłam
(w przeciwieństwie do ginki z kilinki z którą też się dziś widziałam po recepty
) Wypisała mi wszystkie skierowania o które prosiła i chyba zostane u niej na czas ciąży 
Mnie miło endokrynolog zaskoczyła! Pierwszy raz u niej byłam, bo moja dotychczasowa przestała przyjmować tam gdzie mam pakiet medyczny. I czekając pod gabinetem wyczytałam, że pani jest specjalistką również od naprotechnologii - myślę, no to się nasłucham o ivf, a ona spytała czy dalej się leczę w ośrodku, potwierdziłam, że tak i wygląda na to, że skutecznie i dlatego jestem, to kobita sie tak ucieszyła że się udało wreszcie, że aż się wzruszyłam
No to pocieszyłaśKochane ból jak na @ powróci i to z podwójną siłą. U mnie już skurcze przepowiadające i boli jak na @ właśnie
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jak to za wcześnie? Może po prostu nie było widać, tak się ustawiło? Cieszę się że wszysko dobrze, już konkretny maluchWiec wszystkojest ok
Mój bobas ma już 8,7 cmdziś był leniwy strasznie
nie wiadomo co bd dopiero jak urodze się dowiem
tak dr powiedział. Ale jest za wcześnie jeszcze żeby poznać płeć.
Wynikami mam się nie przejmowac
Leki juz odstawiamy wiec tylko femibion mam brać
Pisanka proszę na 26 lipca mnie wpisaćZobacz załącznik 761614
Wszystkie leki odstawiasz? Luteinę też? Zazdroszczę