reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Te bole jak na @ troche jeszcze potowarzysza ;) ja juz je mam coraz rzadziej , ale na poczatku bywaly i zawsze stresowaly jeszcze bardziej.
Dobrze macie ja jeszcze 1.5 tyg do wizyty :(

Te bole jak na @ troche jeszcze potowarzysza ;) ja juz je mam coraz rzadziej , ale na poczatku bywaly i zawsze stresowaly jeszcze bardziej.
Dobrze macie ja jeszcze 1.5 tyg do wizyty :(
Kochane ból jak na @ powróci i to z podwójną siłą. U mnie już skurcze przepowiadające i boli jak na @ właśnie

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec wszystkojest ok :)
Mój bobas ma już 8,7 cm :) dziś był leniwy strasznie :) nie wiadomo co bd dopiero jak urodze się dowiem :p tak dr powiedział. Ale jest za wcześnie jeszcze żeby poznać płeć.
Wynikami mam się nie przejmowac
Leki juz odstawiamy wiec tylko femibion mam brać :)

Pisanka proszę na 26 lipca mnie wpisać :) 1467021910092449765370.jpg

Załączniki

• 1467021910092449765370.jpg
    1467021910092449765370.jpg
    592 KB · Wyświetleń: 78
Witajcie dziewczyny, dzis robiłam bete i jest 135, to mój 10 dpt, chyba wszystko idzie dobrze, jakie u Was były mniej wiecej wyniki? pytam o pojedyncze ciaze?:D mam jeszcze takie pytanko, ile dpt byłyscie na 1szym usg? mnie sie konczy dupek, ale chyba nie ma sensu jeszcze teraz isc, pewnie nic nie bedzie widac

]CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci i tuż tuż lipiec!
Nowe dziewczyny czy gdzies was wpisać? :)

27: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie

28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne

LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
7: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe
14: Pisanka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek

Sierpień
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać 

reklama
Witajcie dziewczyny, dzis robiłam bete i jest 135, to mój 10 dpt, chyba wszystko idzie dobrze, jakie u Was były mniej wiecej wyniki? pytam o pojedyncze ciaze?:D mam jeszcze takie pytanko, ile dpt byłyscie na 1szym usg? mnie sie konczy dupek, ale chyba nie ma sensu jeszcze teraz isc, pewnie nic nie bedzie widac
Kochana , wedlug mnie idzie bardzo dobrze :) ja mialam pojedyncza blastke i bylo 9dpt - 81 a chyba 13 dpt bylo 480 czy cos takiego juz dokladnie nie pamietam :) i mi na usg kazali isc 4 tyg po transferze, serduszko wtedy bylo juz :)

Do góry