A aaa teraz się zorientowałam że literówka cholerny słownikTo jeszcze doradź co zrobić żeby nie kichać
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Raczej to jest norma podczas ciąży bliźniaczej bo w pojedynczej są jeszvze większe np Ewelin albo martkiNo to teraz wszysko jasne, już wiem dlaczego Twoje dzieci takie "wysokie"...po mamusi
pisanka89
Też się boje kichania zawsze się łapie za brzuch. Po transferze balam się sikac hahahTo jeszcze doradź co zrobić żeby nie kichać
Ja też trzymam brzuchTeż się boje kichania zawsze się łapie za brzuch. Po transferze balam się sikac hahah
Myślałam że tylko ja mam takiego świra że myślałam że zarodki mi wypada podczas sikania
Nikaaa
Też właśnie byłam w sklepie i bób tak na mnie patrzył i krzyczał "weź mnie" że kupilam. Czekam aż m wroci z pracy i jemy[emoji14]Dzien Db jaki zapowiada mi się piękny wolny dzień nie wiem czy to rozsądne (na pewno nie) ale zaczęłam od bobu i korzystając z urlopu jade na jakieś szperanie ciuchowe bo zostały mi trzy pary spodni, które widzę, ze powoli zaczynają cisnąć. Czas chyba się rozejrzeć za czymś bardziej elastycznym
PS. Ceny mnie przerażają
Miłego dnia bez bólu głowy i innych takich.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja czekam aż córka wróci ze szkoły i pójdzie na targ po swiezutki bóbTeż właśnie byłam w sklepie i bób tak na mnie patrzył i krzyczał "weź mnie" że kupilam. Czekam aż m wroci z pracy i jemy[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Chyba wielkosciowo mam podobny brzucholObeszłam pól miasta, w lumpku dorwałam spodnie za 16 zł, jak nowe hihi. Taki mam juz brzuszek.
Na koniec obkupiłam się we wszystkie owoce świata na targu i jestem happy
reklama