Jak znajdziesz coś fajnego to mi też weź, ja już się w nic nie mieszcze, dobrze że jest lato i sukienek mam sporo bo o spodniach mogę zapomniećDlatego wlasnie obieram kurs najpierw na lumpeksy, w normalnych sklepach tez cos na gumkach, jakies spodnie "fruwajki" najwyzej![]()
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja w sukienkach nigdy nie lubilam chodzić i miałam jedna z gimnazjum hahah a w tym roku kupiłam już 6 czy to dresowe czy bawełniane w miarę długie do kolana że jak dojdzie brzuch majtki nie bd na wierzchuJak znajdziesz coś fajnego to mi też weź, ja już się w nic nie mieszcze, dobrze że jest lato i sukienek mam sporo bo o spodniach mogę zapomnieć![]()
Nikaaa
O widzisz , a ja o tym nazwisku nie słyszałamNie dawało mi to spokoju i zadzwoniłam do kliniki zapytać o to nazwisko
Idę do jeszcze innegodr Rozmus Warcholińska,mam nadzieję że będzie równie fajna jak twoi lekarze
![]()
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już przeszukałam cały internet

No tak, majtki muszą być zakryteJa w sukienkach nigdy nie lubilam chodzić i miałam jedna z gimnazjum hahah a w tym roku kupiłam już 6 czy to dresowe czy bawełniane w miarę długie do kolana że jak dojdzie brzuch majtki nie bd na wierzchu![]()
pisanka89
W sumie lato to wieszNo tak, majtki muszą być zakryte![]()
No to teraz wszysko jasne, już wiem dlaczego Twoje dzieci takie "wysokie"...po mamusiW sumie lato to wieszmoże nikt by nie patrzył
niestety z sukienkami na mnie tez jest problem bo dla tych co są przed.kolano u mnie są.ledwi za dupe... 180 cm i żeby była na mnie do kolana na normalnego człowieka jest do łydek
![]()

Zaraz umrę. Odkąd wstałam, czyli już jakieś 2,5h non stop kocham, cieknie mi z nosa. ..alergia? Co ja mam zrobić? Myślałam że prysznic pomoże, zmyje alergeny ale nic nie pomogło, przeciez mi wytrzesie tego malucha.
Mam nadzieję że kochanie nie jest szkodliwe ?
MartiniM
Nieee kochanie nie jest szkodliweZaraz umrę. Odkąd wstałam, czyli już jakieś 2,5h non stop kocham, cieknie mi z nosa. ..alergia? Co ja mam zrobić? Myślałam że prysznic pomoże, zmyje alergeny ale nic nie pomogło, przeciez mi wytrzesie tego malucha.
reklama
To jeszcze doradź co zrobić żeby nie kichaćNieee kochanie nie jest szkodliwe![]()
![]()