reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak znajdziesz coś fajnego to mi też weź, ja już się w nic nie mieszcze, dobrze że jest lato i sukienek mam sporo bo o spodniach mogę zapomnieć :)
Ja w sukienkach nigdy nie lubilam chodzić i miałam jedna z gimnazjum hahah a w tym roku kupiłam już 6 czy to dresowe czy bawełniane w miarę długie do kolana że jak dojdzie brzuch majtki nie bd na wierzchu :p

W sumie lato to wiesz :p może nikt by nie patrzył :p niestety z sukienkami na mnie tez jest problem bo dla tych co są przed.kolano u mnie są.ledwi za dupe... 180 cm i żeby była na mnie do kolana na normalnego człowieka jest do łydek :p
No to teraz wszysko jasne, już wiem dlaczego Twoje dzieci takie "wysokie"...po mamusi:-D

Zaraz umrę. Odkąd wstałam, czyli już jakieś 2,5h non stop kocham, cieknie mi z nosa. ..alergia? Co ja mam zrobić? Myślałam że prysznic pomoże, zmyje alergeny ale nic nie pomogło, przeciez mi wytrzesie tego malucha.
Mam nadzieję że kochanie nie jest szkodliwe ?

Zaraz umrę. Odkąd wstałam, czyli już jakieś 2,5h non stop kocham, cieknie mi z nosa. ..alergia? Co ja mam zrobić? Myślałam że prysznic pomoże, zmyje alergeny ale nic nie pomogło, przeciez mi wytrzesie tego malucha.
Mam nadzieję że kochanie nie jest szkodliwe ?
Nieee kochanie nie jest szkodliwe :D :p

reklama
Do góry