Jak znajdziesz coś fajnego to mi też weź, ja już się w nic nie mieszcze, dobrze że jest lato i sukienek mam sporo bo o spodniach mogę zapomniećDlatego wlasnie obieram kurs najpierw na lumpeksy, w normalnych sklepach tez cos na gumkach, jakies spodnie "fruwajki" najwyzej
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja w sukienkach nigdy nie lubilam chodzić i miałam jedna z gimnazjum hahah a w tym roku kupiłam już 6 czy to dresowe czy bawełniane w miarę długie do kolana że jak dojdzie brzuch majtki nie bd na wierzchuJak znajdziesz coś fajnego to mi też weź, ja już się w nic nie mieszcze, dobrze że jest lato i sukienek mam sporo bo o spodniach mogę zapomnieć
Nikaaa
O widzisz , a ja o tym nazwisku nie słyszałamNie dawało mi to spokoju i zadzwoniłam do kliniki zapytać o to nazwisko
Idę do jeszcze innego dr Rozmus Warcholińska,mam nadzieję że będzie równie fajna jak twoi lekarze
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już przeszukałam cały internet podobno bardzo dobry lekarz, ma wiele lat doświadczenia, mnóstwo certyfikatów, szkoleń i praktyki również za granicą więc jestem trochę spokojniejsza
No tak, majtki muszą być zakryteJa w sukienkach nigdy nie lubilam chodzić i miałam jedna z gimnazjum hahah a w tym roku kupiłam już 6 czy to dresowe czy bawełniane w miarę długie do kolana że jak dojdzie brzuch majtki nie bd na wierzchu
pisanka89
W sumie lato to wiesz może nikt by nie patrzył niestety z sukienkami na mnie tez jest problem bo dla tych co są przed.kolano u mnie są.ledwi za dupe... 180 cm i żeby była na mnie do kolana na normalnego człowieka jest do łydekNo tak, majtki muszą być zakryte
No to teraz wszysko jasne, już wiem dlaczego Twoje dzieci takie "wysokie"...po mamusiW sumie lato to wiesz może nikt by nie patrzył niestety z sukienkami na mnie tez jest problem bo dla tych co są przed.kolano u mnie są.ledwi za dupe... 180 cm i żeby była na mnie do kolana na normalnego człowieka jest do łydek
Zaraz umrę. Odkąd wstałam, czyli już jakieś 2,5h non stop kocham, cieknie mi z nosa. ..alergia? Co ja mam zrobić? Myślałam że prysznic pomoże, zmyje alergeny ale nic nie pomogło, przeciez mi wytrzesie tego malucha.
Mam nadzieję że kochanie nie jest szkodliwe ?
MartiniM
Nieee kochanie nie jest szkodliweZaraz umrę. Odkąd wstałam, czyli już jakieś 2,5h non stop kocham, cieknie mi z nosa. ..alergia? Co ja mam zrobić? Myślałam że prysznic pomoże, zmyje alergeny ale nic nie pomogło, przeciez mi wytrzesie tego malucha.
reklama
To jeszcze doradź co zrobić żeby nie kichaćNieee kochanie nie jest szkodliwe