reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

]CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
20:Kajka89 - betowanie 3 / wizyta w klinice
20:tutienka- betowanie 2

21:annemarie- histeroskpia
22: mavi wizyta w klinice pierwsze usg kropka
23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89. - Wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie
28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe
14: PISANKA89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
27: Nikaaa - cc <3 synek

Sierpień
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać 

reklama
Oj tak, tym bardziej że po godzinie od wzięcia leków zaczęło być lepiej ale po kolejnej ból zaczął się nasilać ,do 22 leżałam z okładem na głowie bo nie chcieli mi już nic podać, nigdy wcześniej tak długo nie cierpialam :no2:
Na szczęście, odpukac dziś czuje się dobrze :-D
Cale szczescie :)

Dzień dobry kochane :)
W końcu sie ochłodziło na dworzu :)
Teguila jak tam sie czujecie? Wiadomo jz kiedy do domku? :)

Miłego dnia :****

dziewczyny mi zamiast mijać to mam wrażenie od kilku dni, że nudności się nasilają :( mówiłam teściowej, że nie mogę patrzeć na mięso, za pół godziny już miałam telefon, że rozmawiała z moją gin i mam mięso jeść :) bo będą niedobory białka, obrzęki bla bla. Jak jeść jak się patrzeć nawet na nie nie da :o

U nas w koncu chlodniutko na dworze i przyjemnie. Za to taka rozlazla jestem , mialam posprzatac mieszkanie,ale w ogole nie chce mi sie za to zabierac :( W dodatku jestem taka zla na siebie. Ciagle nie wiem czy to co czuje sa napewno ruchy czy tez co innego, jestem juz na takim etapie ze powinnam, raz to co czuje jest slabsze raz mocniejsze, raz czesciej raz rzadziej i czuje to wlasnie nie tylko na brzuchu ale i w innych czesciach ciala. Musze podpytac chyba tez znajomych - mimo ze kuzynka sie wypowiedziala ze to to ,ale ja czuje sie taka gluuuupia :(

U nas w koncu chlodniutko na dworze i przyjemnie. Za to taka rozlazla jestem , mialam posprzatac mieszkanie,ale w ogole nie chce mi sie za to zabierac :( W dodatku jestem taka zla na siebie. Ciagle nie wiem czy to co czuje sa napewno ruchy czy tez co innego, jestem juz na takim etapie ze powinnam, raz to co czuje jest slabsze raz mocniejsze, raz czesciej raz rzadziej i czuje to wlasnie nie tylko na brzuchu ale i w innych czesciach ciala. Musze podpytac chyba tez znajomych - mimo ze kuzynka sie wypowiedziala ze to to ,ale ja czuje sie taka gluuuupia :(
Czasami są słabsze i rzadrzsze a czasami mocniejsze. To na pewno już to. Mój maluch gdzieś do 30 tc ruchy miał ale delikatne , czasami przez cały dzien wogole się nie ruszał. Dopiero teraz jak już jest klocek ponad 2kg to czuję go ciągle bo się rozciąga. Juz nie kopie ale się rozpycha

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jak samopoczucie? ja nie mam ochoty na nic naawet pisanie na.forum.moze mi przejdzie. Zaraz idę na usg tarczycy....zobaczyny co tam.sie dzieje...

Dzień dobry kochane :)
W końcu sie ochłodziło na dworzu :)
Teguila jak tam sie czujecie? Wiadomo jz kiedy do domku? :)

Miłego dnia :****
Czujemy się doskonale :-D
Dziś po obchodzie miałam usg i moje maleństwo machało do mnie rączkami a nawet nóżkami :-D tak fikal że szok, co chwilę inaczej był ułożony
No i jesteśmy już w domku, za tydzień kontrola, oby nic po drodze się nie wydarzyło
A to moje 4 centymetry szczęścia
1466432160-1d1mld.jpeg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
TeQuila widzę że na tym samym.wozku jedziemy :) ja też szpital zaliczylam ale w 11 tygodniu :) teraz się obijaj i odpoczywaj ;)
Z moim usg tarczycy wszystko ok. Uff przynajmniej jedno :)

Do góry