reklama
gosia321
Fanka BB :)
O masakra zebyscie sie nie przejedli z twoim brzdacemSzpitalne śniadanie kobiety ciężarnej...
To w kubku to kasza manna... Na wodzie,bez cukru :-(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Powiedzcie mi czy wszystkie z was jesli problem byl po stronie meskiej robily fragmentacje dna plnikow ??? Zastanawiamy sie czy mimo tego ze lekarz powiedzial ze nie ma takiej potrzeby czy nie zrobic tego badania. ???
IzaZdro
Aktywna w BB
Witajcie ciężaróweczki [emoji6]
TeQuila jak samopoczucie???
Ewelin86 lepiej już ???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
TeQuila jak samopoczucie???
Ewelin86 lepiej już ???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ema51
Witajcie przyszłe mamy
Jestem mamą brzdąca po ivf. A że ma on już 19 miesięcy zaczynamy myśleć o tym żeby odebrać z klinikowego hotelu jakieś rodzeństwo dla niego
I zastanawiam sie jak wygląda przygotowanie do transferu. .. Jestem poki co na tabletkach anty. Czy któraś z ciężarówek podpowie jak bedzie wszystko przebiegać? Czy robic sobie przed wizyta wyniki jakies zeby zaoszczędzić czas?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem mamą brzdąca po ivf. A że ma on już 19 miesięcy zaczynamy myśleć o tym żeby odebrać z klinikowego hotelu jakieś rodzeństwo dla niego
I zastanawiam sie jak wygląda przygotowanie do transferu. .. Jestem poki co na tabletkach anty. Czy któraś z ciężarówek podpowie jak bedzie wszystko przebiegać? Czy robic sobie przed wizyta wyniki jakies zeby zaoszczędzić czas?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Witajcie dziewczyny ja od wczoraj fatalnie się czuje. Boli mnie głowa , wszystkie mięśnie i mdli mnie. Myślałam że po nocy przejdzie ale dalej zdycham. A pogoda taka piękna
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama