reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Dzień dobry. Dzisiaj zaczynamy 4 miesiac i II trymestr! Powoli do przodu....bardzo powoli brzucha brak waga powoli do góry od początku ciąży 2,5 kg na plusie... Cycki już nie bola tylko sutki już od pewnego czasu...libido mi skacze pod niebo...
Ewunka już dupka nie boli nawet gdzieś wyjdę czasem. Zastanawiam się czy pozwolą mi nad morze pojechać... Przydałoby się ostatni urlop we 2 w sumie we 3 bo pies albo i 5 bo bobasy ale jeszcze uwiezione oby do grudnia
Ewunka już dupka nie boli nawet gdzieś wyjdę czasem. Zastanawiam się czy pozwolą mi nad morze pojechać... Przydałoby się ostatni urlop we 2 w sumie we 3 bo pies albo i 5 bo bobasy ale jeszcze uwiezione oby do grudnia
pisanka89
CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
<3
21:annemarie- histeroskpia
22: mavi wizyta w klinice pierwsze usg kropka
23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89. - Wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie
28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe
14: PISANKA89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
27: Nikaaa - cc <3 synek
Sierpień
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać 
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
<3
21:annemarie- histeroskpia
22: mavi wizyta w klinice pierwsze usg kropka
23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89. - Wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie
28: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
LIPIEC
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: Kinia83111- usg polowkowe!
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży
8: MartiniM - usg połówkowe
14: PISANKA89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
27: Nikaaa - cc <3 synek
Sierpień
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać 
Też się zastanawiam nad wakacjami, chcieliśmy pojechać do Chorwacji ale nie wiem czy zmiana klimatu i takie upały to dobry pomysł, a przede wszystkim podróż, potrzebujemy wszyscy odpoczynku ale nie wiem czy bardziej się stresować nie będę tym wszystkim.Dzień dobry. Dzisiaj zaczynamy 4 miesiac i II trymestr! Powoli do przodu....bardzo powoli brzucha brak waga powoli do góry od początku ciąży 2,5 kg na plusie... Cycki już nie bola tylko sutki już od pewnego czasu...libido mi skacze pod niebo...
MartiniM
Hmm moje na etapie 10.5 tyg mialo 4.5 cm , prenatalnych nie mialam...Dziewczyny ile wasze maluchy miały cm na prenatalnych? Zastanawiam się czy moje dziecię nie jest za małe i czy mnie nie odesla z kwitkiem.
Nie robiłaś prenatalnych? Dlaczego, jeśli oczywiście chcesz pisać ☺myślałam że lekarze wszystkim dają teraz skierowania.Hmm moje na etapie 10.5 tyg mialo 4.5 cm , prenatalnych nie mialam...
Moj malec ma 11 tyg i 4 cm a za 9 dni prenatalne, nie urośnie przecież za dużo
Ewunka
Ja Ci pozwalam do 6 miesiąca nawet samolotem do ciepłych krajów .jeśli po 6 miesiącu to polskie morze. .....Dzień dobry. Dzisiaj zaczynamy 4 miesiac i II trymestr! Powoli do przodu....bardzo powoli brzucha brak waga powoli do góry od początku ciąży 2,5 kg na plusie... Cycki już nie bola tylko sutki już od pewnego czasu...libido mi skacze pod niebo...
pisanka89
A kiedy dokaldnie robiłaś czy bd robić? Jie w temacie jestem haha. Ja w 12 tyg 3 dniu 6,21 i 6.32 moje maluszki są jakieś duże jak na blizniaki.. W końcu doganiaja bo na usg 12 i 5 dzieńTeż się zastanawiam nad wakacjami, chcieliśmy pojechać do Chorwacji ale nie wiem czy zmiana klimatu i takie upały to dobry pomysł, a przede wszystkim podróż, potrzebujemy wszyscy odpoczynku ale nie wiem czy bardziej się stresować nie będę tym wszystkim.
reklama
MartiniM
Hmm lekarz poinformowal mnie o tych badaniach ze moge zrobic, w zasadzie uzyl okreslenia takiego ze nawet nie zalapalam ze to te i pytam czy sa konieczne a on ze nie bo nie jestem po 30stce , pytalam w rodzinie , kolezanek i dopiero doszlo do mnie ze to te ,ale wlasnie jedne chodza inne nie, wiec mowie jak nie ma koniecznosci to nie ide...pozniej mi zrobil u siebie usg , porobil pomiary i wszystko wyszlo ok.Nie robiłaś prenatalnych? Dlaczego, jeśli oczywiście chcesz pisać ☺myślałam że lekarze wszystkim dają teraz skierowania.
Moj malec ma 11 tyg i 4 cm a za 9 dni prenatalne, nie urośnie przecież za dużo