reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Widzisz Ew jest wszystko ok :* od początku na chlopaka wyglądal :p
Ewelin kiedy następna wizyta?
Ja stawiam że jeden chyba u mnie chłopak bo ma duży brzuszek piwny ;) a drugie Bobo jest drobniejsze to pewnie laseczka :)
Boję się jutra....

reklama
Kinia będę już mysleć pozytywnie :)

U mnie dr sie śmiał, że można ubierać chłopca na dziewczynke :D No ale zobaczymy co będzie może za 2 tyg się okaże co będzie :)
Cudnie Kochana. Chciałam dodać foto Majki ale za duże cholera a zmniejszać nie potrafię haha. Taka przypadłość. Ale super wieści. To Twój gin bystry jak już widzi płeć. Mój ta stówę dopiero teraz nam powiedział.

Cudnie Kochana. Chciałam dodać foto Majki ale za duże cholera a zmniejszać nie potrafię haha. Taka przypadłość. Ale super wieści. To Twój gin bystry jak już widzi płeć. Mój ta stówę dopiero teraz nam powiedział.
Właśnie to nie mój gin :D Ale mnie się pytał co obstawiam. Więc powiedziała, że chłopaka. A on, że tak samo obstawia :)

Widzisz Ew jest wszystko ok :* od początku na chlopaka wyglądal :p
Ewelin kiedy następna wizyta?
Ja stawiam że jeden chyba u mnie chłopak bo ma duży brzuszek piwny ;) a drugie Bobo jest drobniejsze to pewnie laseczka :)
Boję się jutra....
Oj jak Parka Ci się uda to dopiero bedzie numer.
Nie martw sie, to czas dobrych wieści wiec na bank bedzie dobrze.

Boże dusze się od smrodu fajek...matka pali na balkonie a i tak wszystko czuje u siebie. Jak ja tu wytrzymam...
Jeszvze mojego m polamaly chyba korzonki nie może chodzic żeby pójść do apteki i obawiam się że może wrócić. I zamiast on się mną zająć to ja bd musiała koło niego latac....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry