reklama
Jeszcze się wstrzymaj to dopiero 12 tydzieńJa już jajko znoszę kiedy te dziewczyny będą...pewnie jeszvze z godzina jak nie wiecej
Ja już też chcę być po prenatalnych buuu
pisanka89
Fanka BB :)
mi tak czas wolno leci ....Jeszcze się wstrzymaj to dopiero 12 tydzień
Ja już też chcę być po prenatalnych buuu
Jejku mi też, normalnie pędzi jak szalony a teraz się wlecze niesamowicie buuumi tak czas wolno leci ....
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Sylwia kochana dziękuję
Nawet nie wyobrażacie sobie jak mi miło
Ale ja również muszę pogratulować Tobie drugiego szczęścia nie miałam jeszcze okazji, więc gratuluję i życzę samych szczęśliwych chwil. ..teraz pora na córcie
Buziaki dla Ciebie i Twoich chłopaków
A czyż mój drugi syn nie wygląda jak dziewczynka? Kochana, kolejna próba będzie, chociaż będzie to trzeci syn Mam takie przeczucie i nawet imię wybrane. Jednak muszę odczekać ok. 3 lat by dokończyć specjalizację. Ordynator by mi łeb urwał jakby usłyszał o kolejnej ciąży podczas specjalizacji
O jaki cudny! A Wiktorek jaki już duży chłopakA czyż mój drugi syn nie wygląda jak dziewczynka? Kochana, kolejna próba będzie, chociaż będzie to trzeci syn Mam takie przeczucie i nawet imię wybrane. Jednak muszę odczekać ok. 3 lat by dokończyć specjalizację. Ordynator by mi łeb urwał jakby usłyszał o kolejnej ciąży podczas specjalizacji
Sliczni oboje, szczesciara z Ciebie
Jeśli chcesz trzeciego syna oczywiście trzymam kciuki ale mi do tej gromadki pasuje taka różowa królewna
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Jak będzie dziewczynka to będę szczęśliwa, jak będzie chłopiec też będzie super. Nie zależy mi na płci. W dodatku moja asystentka stwierdziła, że nadaję się na matkę chłopców. Grunt aby zdrowe było to trzecie dziecko.
Jeszcze raz gratuluję i wszystkiego dobrego dla Waszej rodzinki. Uciekam bo młody już się budzi.
Jeszcze raz gratuluję i wszystkiego dobrego dla Waszej rodzinki. Uciekam bo młody już się budzi.
kasia_basia
Uff wszystkie wskaźniki w normie, chyba spało bo elegancko pomierzone z wszystkich stron. Nóżki skrzyżowane, płeć nieznana. Krew pobrali ale przy takich wskaźnikach już nie będę się tak denerwować.
reklama
pisanka89
I super gratulacje! Poka foto który tydzień i jaka długośćUff wszystkie wskaźniki w normie, chyba spało bo elegancko pomierzone z wszystkich stron. Nóżki skrzyżowane, płeć nieznana. Krew pobrali ale przy takich wskaźnikach już nie będę się tak denerwować.