reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Ale wam dobrze. Ja musiałam wcześnie wstać. Od rana smigam z myciem okien. Na 15 przychodzą goscie bo mamy z m rocznicę ślubu. Jak pomyślę o sprzątaniu po imprezie to aż mnie skręca
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Kobieto co ty okna myjesz?! Nic mój przypadek cie.nie nauczył hahaAle wam dobrze. Ja musiałam wcześnie wstać. Od rana smigam z myciem okien. Na 15 przychodzą goscie bo mamy z m rocznicę ślubu. Jak pomyślę o sprzątaniu po imprezie to aż mnie skręca
Nikaaa
Kochana ale ja jestem w 8 miesiacu[emoji14]Kobieto co ty okna myjesz?! Nic mój przypadek cie.nie nauczył[emoji14]haha
pisanka89
No to co marzy ci się Szpital wcześniej widzę
Nikaaa
Może nie za wcześnie ale uwierz mi kochana już bym chciała żeby Szymek był z namiNo to co[emoji14]marzy ci się Szpital wcześniej widzę
Nikaaa
pisanka89
To jeszcze 1,5 mc uważaj na siebie też myślałam że jestem niezniszczalna a tu tylko.podloge mylam
Ja dzisiaj miałam w planach zakup dwóch nowych staników, z B "troszkę" urosły i nie mieszczę się już w C. Ale za oknem takie chmury, ze mi się nie chce z domu ruszać piję pierwszą od dwóch miesięcy kawę dzisiaj mi się zachciało nawet smakuje.
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy wy się przytulacie z M? Ja już chyba stałam się na powrót dziewicą, kurczę boję się... Dzisiaj chciałabym się odważyć (bo mi M chyba niedługo pojdzie w tango ) ale nie wiem...
Jak to jest u was?
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy wy się przytulacie z M? Ja już chyba stałam się na powrót dziewicą, kurczę boję się... Dzisiaj chciałabym się odważyć (bo mi M chyba niedługo pojdzie w tango ) ale nie wiem...
Jak to jest u was?
reklama
Nikaaa
My sobie darowalismy bo takie uwazanie żeby nic się nie stało jest gorsze i wogole nie sprawiało przyjemnosciJa dzisiaj miałam w planach zakup dwóch nowych staników, z B "troszkę" urosły i nie mieszczę się już w C. Ale za oknem takie chmury, ze mi się nie chce z domu ruszać piję pierwszą od dwóch miesięcy kawę dzisiaj mi się zachciało nawet smakuje.
Jak to jest u was?