reklama
Ja stwierdziłam że mi się nie opłaca, będziemy się za kilka miesięcy przeprowadzać to w nowym domu będę myćHehe ja dziś na okna spojrzałam i za głowę się złapałam jakie brudna
A na pewno M ich nie umyje a ja nie bd się meczyć nie ma mowy![]()

malutkikaczorek
Fanka BB :)
No dziewczyny ja powoli przegrywam ;( beta 30,6 wiec mogę juz skapitulować ;/ gowniane to życie :/ jedni raz sie bzykną i juz w ciazy a ja nawet in vitro nie mogę zajść ;( siostra młoda i głupia 21 lat jeden raz wybryk i w ciazy a teraz tylko patrzy babci podrzucić swojego siedmiomiesiecznego synka attachFull760042 a ja nie mogę i co nam zrobić... ;(((
Załączniki
Przykro mi, wiem co czujesz bo przechodziłam przez to wiele razyNo dziewczyny ja powoli przegrywam ;( beta 30,6 wiec mogę juz skapitulować ;/ gowniane to życie :/ jedni raz sie bzykną i juz w ciazy a ja nawet in vitro nie mogę zajść ;( siostra młoda i głupia 21 lat jeden raz wybryk i w ciazy a teraz tylko patrzy babci podrzucić swojego siedmiomiesiecznego synka attachFull760042 a ja nie mogę i co nam zrobić... ;(((
Nie wiem która to twoja próba ale skoro teraz coś zaskoczyło to znaczy że jest nadzieja, nie poddawaj się, walcz!
Ja na swój cud czekałam 12 lat.
Nigdy się nie podałam, mimo wielu prób i wylanych łez, jak widać warto
Tobie życzę abyś znalazła w sobie wystarczająco dużo siły i wiary na kolejne podejście!
gosia321
Uuu no tak to wlasnie pewnie ja tez przed impreza sprzatam bo w domu jest kot i wszystko w siersciProblem polega na tym że ja mam trzy koty w tym Maine coona i ich sierść lata wszędzie, meble całe obrane, podłoga wygląda jakbym je ogoliła więc nie ma wyjścia, ktoś to ogarnąć musii tak już na okna się nie porywam choć pomału przestają być przejrzyste
![]()
pisanka89
Świeże zdjęcia z dzisiaj
w końcu zmierzone i w końcu dostałam fotki. Jest podejrzenie co do ich dwukosmuwkowosci co mnie strasznie zdziwiło. Jeszce się może okazać że są jednojajowe. Mam zapytać w klinice a jak nie zapisali wcześniej tego.bo ze wszystkich zdjęć nie jest to jednoznaczne to dowiem się dopiero po porodzie
jestem już w domku właśnie dotarlam
maluszki już nie maluszki
4,71 i 4,55 cm a mięśniak troszkę podrosl 2,43
Załączniki
Ostatnia edycja:
malutkikaczorek
Pierwsze podejscie ale szczerze mówiąc narazie chyba narazie odpuszczę kolejne...moje życie kręciło sie tylko wokół tego i zaniedbałam sie przytyłam...czas wziąć sie za siebie.Ze mną to jest niestety tak ze obwiniam m o nasze problemy i mam do niego żal ze nie mozemy ;( nie wiem jak sobie z tym poradzić ;(Przykro mi, wiem co czujesz bo przechodziłam przez to wiele razy
Nie wiem która to twoja próba ale skoro teraz coś zaskoczyło to znaczy że jest nadzieja, nie poddawaj się, walcz!
Ja na swój cud czekałam 12 lat.
Nigdy się nie podałam, mimo wielu prób i wylanych łez, jak widać warto
Tobie życzę abyś znalazła w sobie wystarczająco dużo siły i wiary na kolejne podejście!
Widzisz,niepłodność to nie jest problem dotyczący partnera w związku, nawet jeśli problem leży po jednej stronie to jest to niepłodność małżeńska i waszym wspólnym działaniem doczekacie się końcu ciąży.Pierwsze podejscie ale szczerze mówiąc narazie chyba narazie odpuszczę kolejne...moje życie kręciło sie tylko wokół tego i zaniedbałam sie przytyłam...czas wziąć sie za siebie.Ze mną to jest niestety tak ze obwiniam m o nasze problemy i mam do niego żal ze nie mozemy ;( nie wiem jak sobie z tym poradzić ;(
Rzadko kiedy udaje się za pierwszym razem, nawet statystyki o tym mówią
Jeśli czujesz ze nie jesteś gotowa na kolejną próbę odpuść! Tylko wtedy gdy będziesz pełna wiary i nadzieji może się udać
Teraz jest lato, wakacje, wyjedź z mężem, zapomnijcie narazie o invitro, cieszcie się sobą.
Zadbaj o siebie, musisz się sobie podobać, zmień dietę, zacznijcie brać suplementy
Dobrze ci zrobi wizyta u psychologa ,możesz iść sama lub z mężem. Zadbajcie o wasz związek, wyczyscie relacje, dopiero wtedy gdy będzie dobrze między wami podejdzcie do kolejnej próby
Musicie się wzajemnie wspierać a nie oskarżać, tylko wtedy dacie radę przejść przez tą ciężka drogę, na której końcu czeka wasze szczęście!
Uda się, zobaczysz, tylko w swoim czasie
gosia321
Sliczne maluszkiŚwieże zdjęcia z dzisiajw końcu zmierzone i w końcu dostałam fotki. Jest podejrzenie co do ich dwukosmuwkowosci co mnie strasznie zdziwiło. Jeszce się może okazać że są jednojajowe. Mam zapytać w klinice a jak nie zapisali wcześniej tego.bo ze wszystkich zdjęć nie jest to jednoznaczne to dowiem się dopiero po porodzie
reklama
Nikaaa
Piękne maluszki. U mnie już się niestety nie da małego zmierzyć. Podają mi tylko wagę. No i na zdjęciach też już tylko pojedyncze części ciała bo całego nie są w stanie ujacŚwieże zdjęcia z dzisiajw końcu zmierzone i w końcu dostałam fotki. Jest podejrzenie co do ich dwukosmuwkowosci co mnie strasznie zdziwiło. Jeszce się może okazać że są jednojajowe. Mam zapytać w klinice a jak nie zapisali wcześniej tego.bo ze wszystkich zdjęć nie jest to jednoznaczne to dowiem się dopiero po porodzie
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom