reklama
takDziewczynki głupie pytanie
Badanie prenatalne usg jest robione przez brzuch?![]()
a czy wy dziewczyny będziecie miały też pappa i wolne beta HCG? Zastanawiam się czy u mnie jest ze względu na wiek? (33 lata) Żadna z koleżanek, które rodziły nie miały tych badań, tylko usg, a ja juz przed wejściem do lekarza na kartotece miałam zapisane usg i właśnie te dodatkowe.
Dzień dobry 
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i wysoką betę
Ja dziś od rana sprzątać chciałam mieszkanie bo jutro córce urodziny wyprawiamy i dupa
ogarnęłam kuchnię i leżę bo jestem taka zmęczona, brzuch lekko dał o sobie znać więc odpuściłam. Ciekawe kto dokończy 
Miłego, spokojnego dnia

Ja dziś od rana sprzątać chciałam mieszkanie bo jutro córce urodziny wyprawiamy i dupa

Miłego, spokojnego dnia

Też tak myślałam. Ostatnio na wizycie miałam usg dopochwowe i normalne i powiem wam że na tym przez brzuch było lepiej widaćDzięki Martka
nie iwem czemu ubzdurało mi sie, że jeszcze dopochwowo![]()

ewelin86
Fanka BB :)
Oj nie przesadzaj z tym sprzątaniem. Ja tez muszę ogarnąc mieszkanie ale mam takiego lenia, że nie ma bata żebym sie wzięła za toDzień dobry
Ja dziś od rana sprzątać chciałam mieszkanie bo jutro córce urodziny wyprawiamy i dupaogarnęłam kuchnię i leżę bo jestem taka zmęczona, brzuch lekko dał o sobie znać więc odpuściłam. Ciekawe kto dokończy
Miłego, spokojnego dnia![]()
Ale jestem zz siebie dumna bo w końcu wyprasowałam wszystko
Ja też mam 33 lataa czy wy dziewczyny będziecie miały też pappa i wolne beta HCG? Zastanawiam się czy u mnie jest ze względu na wiek? (33 lata) Żadna z koleżanek, które rodziły nie miały tych badań, tylko usg, a ja juz przed wejściem do lekarza na kartotece miałam zapisane usg i właśnie te dodatkowe.

reklama
z krwi to pewnie będziesz miała te co jaMartka ja wiem, że mam mieć usg i jakiś z krwi i tyle. Nic więcej mi w klinice nie mowili. Chyba, że cos powiedzą tam gdzie będę miała robione. Bo ja w innym miejscy bd miała. Wieć zobaczymy