reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No tak lekko mnie pocieszylas :) Ja tez jak leze jest ok,ale jakos nie moge za dlugo wylezec. A wiesz tez tak mialam w tym okresie co Ty ze jajnik bolal, na wizycie lekarz kazal pokazac w ktorym miejscu , pokazuje a on do mnie ze w ciazy jajnikow nie ma :D ze podnosza sie do gory cos tam jeszcze heheh.
Ja czekam.u lekarza. Jeszvze że 2 h opóźnienia aż internet dokupilam. Zwariować dzisiaj idzie boli mnie brzuch od godziny 13 nie wiem czy to od kregoslupa promieniuje ale.czuje jak.skurczr w lewym boku. Dwie nospy nie pomogły. Co jakiś czas ból się pojawia jak na @. Czasem skurcz co 1-2 m ale już nie wiem.... Jak wejdę zobaczymy co doktor powie. Jeszvze się dzisian dowiedziałam.ze ciocia zmarła. Nie wiem czy iść na pogrzeb.

reklama
Ja czekam.u lekarza. Jeszvze że 2 h opóźnienia aż internet dokupilam. Zwariować dzisiaj idzie boli mnie brzuch od godziny 13 nie wiem czy to od kregoslupa promieniuje ale.czuje jak.skurczr w lewym boku. Dwie nospy nie pomogły. Co jakiś czas ból się pojawia jak na @. Czasem skurcz co 1-2 m ale już nie wiem.... Jak wejdę zobaczymy co doktor powie. Jeszvze się dzisian dowiedziałam.ze ciocia zmarła. Nie wiem czy iść na pogrzeb.
No to my wszystkie dzisiaj mamy z tymi brzuchami :) Czekam wlasnie na Twoj odzew, co chwile zagladalam... Mialam taka sama sytuacje jak Ty w tym samym mniej wiecej czasie i nie poszlam :hmm:

No to my wszystkie dzisiaj mamy z tymi brzuchami :) Czekam wlasnie na Twoj odzew, co chwile zagladalam... Mialam taka sama sytuacje jak Ty w tym samym mniej wiecej czasie i nie poszlam :hmm:
Net mi się skończył i dopiero dokupilam ale pewnie i tak zaraz się skończy :p więc w razie co dam znać.wieczorem. Jeszvze 4 babki przede mną. Jak wejdę o 20 będzie cud.... A brzuch dalej boli cyklicznie

Net mi się skończył i dopiero dokupilam ale pewnie i tak zaraz się skończy :p więc w razie co dam znać.wieczorem. Jeszvze 4 babki przede mną. Jak wejdę o 20 będzie cud.... A brzuch dalej boli cyklicznie
O kurde moj dr tez czasem zrobi opoznienie ok 40 min ale u Ciebie dzisiaj to totalna przeginka, takie czekanie tez wykancza i meczy :sad:

No ja tez coś tam o jajnikach słyszłam, że w ciąży nie bolą :D A ja zawsze sobie móię, że znów jajnik kłuje jak na @ :D

Jeśli cię to pocieszy to nie jesteś sama ;-) u mnie też od rana ból po lewej stronie, od jajnika :-( i luteina znowu "kolorowa" ale jak leżę jest ok więc się nie przemeczam :p
Oby do środowej wizyty :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj nasza kochana luteina :D
Na szczęście u mnie już spokój z "kolorową" luteiną.
Ale powiem Ci, że tez zauważyłam, że im mniej się ruszam to jest ok. Jak tylko robię coś długo to leci kolorowa, a jak siedzę albo się oszczędzam cały cas jest ok.
Niedługo kolorami tęczy nas zaskoczy :D

Oj nasza kochana luteina :D
Na szczęście u mnie już spokój z "kolorową" luteiną.
Ale powiem Ci, że tez zauważyłam, że im mniej się ruszam to jest ok. Jak tylko robię coś długo to leci kolorowa, a jak siedzę albo się oszczędzam cały cas jest ok.
Niedługo kolorami tęczy nas zaskoczy :D
Może nas zaskoczy i będzie biała :p ja to już bym chciała przestać brać te wszyskie leki i bez żadnych niespodzianek cieszyć się ciążą, póki co byle do środy, znowu na trochę będę spokojniejsza :-)

Może nas zaskoczy i będzie biała :p ja to już bym chciała przestać brać te wszyskie leki i bez żadnych niespodzianek cieszyć się ciążą, póki co byle do środy, znowu na trochę będę spokojniejsza :-)

Żebyś wiedziała, też o tym marzyłam i zupełnie inny świat jak bierzesz tylko witaminki ciążowe i juz :) żadnych zastrzyków nic , a nic :) Ja odstawiłam wszystko 10.5 tyg. Ja już też chciałabym zamknąć oczy i obudzić się w środę !

Boże dupa mnie boli już od dzisiejszego siedzenia i czekania na wizyty...rano miałam na 10.30 weszlam pp 12 teraz miałam na 17.10 a.jeszcze 2 osoby przede.mna

reklama
Żebyś wiedziała, też o tym marzyłam i zupełnie inny świat jak bierzesz tylko witaminki ciążowe i juz :) żadnych zastrzyków nic , a nic :) Ja odstawiłam wszystko 10.5 tyg. Ja już też chciałabym zamknąć oczy i obudzić się w środę !
Ja mam większe marzenie, obudzić się w styczniu przed porodem ;-)
Wiem jak cudowne to uczucie, moja pierwsza ciąża tak przebiegała, bez leków, bez stresu, bez niespodzianek, była dość niespodziewana i taka "normalna ".a ta!? Wyczekana, wychuchana, wiecznie jak na bombie, w niepewności :-/
Bardzo szybko odstawilas wszyskie leki, fajnie, niektóre dziewczyny to do połowy ciąży się kłója itp.

Do góry