reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kate nie martw się, niektóre dziewczyny do 12 tc mają tak że co zjedzą to wraca na górę i dzieciaczki są ok, poza tym maluszek korzysta też z Twoich zapasów... to nie jest tak że nie jesz wcale... ale na wizycie powiec lekarzowi może coś na to poradzi....

reklama
Misia będę się modliła za Ciebie i dzieciaczka aby wszystko było dobrze, wierzę, że będzie.

Aisha śliczny i wzruszający filmik.

Aisha...:-D ale cudownosci zrobilas...piekny filmik, dzis rano ogladalismy z mezem...oboje sie smialismy, jakbyto byl nasz dzidzius...

Misia..kochanie spokojnie...w domu jak sama wiesz zawsze jest inaczej i moze mimo, ze wiekszosc czasu lezalas to pewnie po cos sie ruszalas...a w szpitalu nie ma nic do roboty, wiec lez i relaksuj sie.
ja tez jestem chrzescijanka taka sobie, ale o mojego maluszka modle sie codziennie, wiec teraz wstawie sie za was!

Kate...ja tak samo mialam prawie 2 tygodnie...gdzies przeczytalam, ze jak sa mdlosci to podobno mniejsze ryzyko poronien jest i tego sie trzymam! mialam takie dni, ze prawie nic nie jadlam, ale staralam sie mimo wszystko pic duzo wody...wiem tylko tyle, ze jakbys wymiotowala wiecej niz 3 razy dziennie i nic nie mogla zjesc musisz jechac do szpitala, podadza ci kroplowke, zebys sie nie odwodnila...

madzialenak...ty tez masz klucia na dole w brzuszku? jakos mi bedzie razniej jak ktos tez powie, ze tak ma:-D

Aischa swietny film!!!
Misia bedzie dobrze zoabczysz nie możesz mysleć negatywnie spokojnie i bez paniki myslenie pozytywne i modlitwa i bedzie dobrze!!!!!!!!!
Kate może geste soki owocowe??
Dziewczyny ladne imiona :) U mnie chyba Zuzanna jak bedzie corcia ale to jeszcze sporo czasu do zdemaskowania płci:))))
U mnie alregia nie puszcza niestety tylko nie wiem na co:(:angry:

miliaa ja mam kłucie z lewej strony .. Czasem jak za duzo chodzę tak jak np dzis to kluje troche. Nie wiem co to..
Z lewej strony w dole brzuszka , wlasciwie chyba w podbrzuszu..
kiciabp ja jestem alergikiem. Przed ivf bylam u mojego lekarza na rozmowie jakie leki moge brac itd.. I nie martw sie, alergia nie przeszkadza w niczym. A ja naprawde jestem mega alergikiem ..

sznurki...no ja mam roznie. raz z jednej stronyraz z drugiej... nie da sie okreslic jednego miejsca...gin mowila, ze kazde klucie to rozciagajaca sie macica...a chyba teraz u nas najbardziej sie rozciaga i rozciagac bedzie, bo dzidzius rosnie bardzo szybko

A ja dzis zrobilam sobie wolne od pracy i pojechalam ogladac malenkie ciuszki dla dzidziusów :-)
poprostu zwariowac mozna!!
kupilam piekne body bawelniane i pajacyka :-) jestem szczęśliwa!!

no niestety i ja melduje się ze szpitala, dostałam bóli i ze strachu popędziłam co sił w nogach.... z małą ok, łożysko też w normie ale brzuch mam jakiś napięty i mnie zatrzymali:-( teraz jakaś kroplówa płynie... martwię się... nie wiem czy to nie po wczorajszym wyrwaniu zęba

dorex...ojoj...przykro mi kochana, dobrze, ze jestes pod opieka lekarzy. wszysto bedzie ok!! nie martw sie...a szyjka jak tam? wysoko?
sznurki...widze, ze nie wierzysz w przesady? moze i ja przestane i zaczne po prostu cieszcy sie ciaza...:tak:

mam takie pytanie dziewczyny :
a nie boicie sie czegos takiego, ze oddamy do adopcji nasze zarodeczki i kiedys moze oni sie spotkaja i sie w sobie zakochaja? nie wiedzac o tym, ze sa rodzenstwem...
ja mam np jeszcze 11 rodzenstwa...

reklama
hej dziewczyny
czasem Was poczytuję
dorex - też bylam w szpitalu niby mialam taki twardawy brzuch troche bolalo mnie w dole brzucha,dostałam magnez w kroplówce i no spę, wyszlam po 4 dniach. Powiedz mi czy masz też takie uczucie jakby skóra na brzuchu miala ci peknąć, ciagnie tak po bkach lub od mostka w dół. Kurcze czasem aż cięzko się wyprostować. smaruję ostro oliwką, troszkęwtedy ulży ale nie calkowicie.
pozdrawiam

Do góry