reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tez nie mam pojecia , ale mysle ze nie przesadzamy ;) Czasem trzeba dac spokoj i pzresatc rozkminiac i ufac lekarzowi bo tak czlowiek by zwariowal jakby wiecznie mial watpliwosci :p
Mnie wkurzaja te uplawy , nie dosc juz sie obtarlam :( to jeszcze ten zapach jakis nieprzyjemny sie robi ,teraz jak bede za dobre 2 tyg na wizycie to mu nadmienie o tym moze cos tam jest nie tak :(
Ja ten actifolin biorę sama lekarz w sumie kazał femibion i folic a ja zamiast folik to kupiłam jest podobno bardziej przyswajany

reklama
Hey, wracam po weekendzie. Od wczoraj migrena. Zdycham. Już miałam lecieć po paracetamol ale spróbuje jeszcze wytrzymać. Jutro wizyta, zapytam gina co on na to. Już myślałam ze przejdą wszystkie dolegliwości a tu masz. Nie mogę sie schylać bo dynia mi pęknie.
Co do kwasu, to na opakowaniu zawsze jest adnotacja ile go brać. Ja biorę 2 tablety dziennie.

Tez nie mam pojecia , ale mysle ze nie przesadzamy ;) Czasem trzeba dac spokoj i pzresatc rozkminiac i ufac lekarzowi bo tak czlowiek by zwariowal jakby wiecznie mial watpliwosci :p
Mnie wkurzaja te uplawy , nie dosc juz sie obtarlam :( to jeszcze ten zapach jakis nieprzyjemny sie robi ,teraz jak bede za dobre 2 tyg na wizycie to mu nadmienie o tym moze cos tam jest nie tak :(
Fak u mnie to samo, upławy buuu. Nie dosyć ze globulki już nawet nie liczę ile wzięłam to jeszcze teraz to. Piecze mnie wszystko. A w cholerę.

Hey, wracam po weekendzie. Od wczoraj migrena. Zdycham. Już miałam lecieć po paracetamol ale spróbuje jeszcze wytrzymać. Jutro wizyta, zapytam gina co on na to. Już myślałam ze przejdą wszystkie dolegliwości a tu masz. Nie mogę sie schylać bo dynia mi pęknie.
Co do kwasu, to na opakowaniu zawsze jest adnotacja ile go brać. Ja biorę 2 tablety dziennie.
A może to.cisnienie? Badalas?

Kurde no właśnie nie badałam. Ostatnio było książkowe. Cholera wie. Jutro mi piguła zmierzy. Może to faktycznie to. No znowu coś tam czytałam i migrena to jeden z dolegliwości. Już chyba wole żygać.
Ja mam ból głowy przy niskim ciśnieniu i podobno lekarz zaleca wtedy trochę kawy żeby lekami nie leczyć ale odkąd jest wyższe.cisnienie jest ok

Ja mam ból głowy przy niskim ciśnieniu i podobno lekarz zaleca wtedy trochę kawy żeby lekami nie leczyć ale odkąd jest wyższe.cisnienie jest ok
Sęk w tym ze pije co rano kawę. Nie mogę sobie odmówić. Za bardzo lubię. Ale dzięki za radę. Jutro mi zmierza i zobaczymy.
A Ty jak tam? Dobrze sie czujesz ?

Sęk w tym ze pije co rano kawę. Nie mogę sobie odmówić. Za bardzo lubię. Ale dzięki za radę. Jutro mi zmierza i zobaczymy.
A Ty jak tam? Dobrze sie czujesz ?
Ja nie przepadam za kawa jak palilam to jeszcze jeszcze :) dobrze prócz tego że spać mi się chce i kręgosłup boli. Wczoraj miałam mdłości do 12 ale widocznie jednodniowe bo dzisiaj jest ok :)

reklama
Ja nie przepadam za kawa jak palilam to jeszcze jeszcze :) dobrze prócz tego że spać mi się chce i kręgosłup boli. Wczoraj miałam mdłości do 12 ale widocznie jednodniowe bo dzisiaj jest ok :)
To pięknie. Pewnie bedą lepsze i gorsze dni. Ogólnie chyba nie jest złe. Brzuchol mi rośnie z dnia na dzień.

Do góry