reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziekuje, az sie poplakalam dzisiaj na badaniu :)
o chlopczyku dowiedzialam sie juz w 13 tygodniu, a o dziewczynce dzisiaj :)
A dzisiaj który masz tydzien bo na tel jestem.. Idealnie naprawdę czyli to możliwe ;) liczę na parke u siebie też :) miałaś jakieś przeczucia? Na coś miałaś ochotę czy bez różnicy?

A dzisiaj który masz tydzien bo na tel jestem.. Idealnie naprawdę czyli to możliwe ;) liczę na parke u siebie też :) miałaś jakieś przeczucia? Na coś miałaś ochotę czy bez różnicy?
przeczuwalam dwoch chlopcow, marzylam o parce :)
jednak marzenia sie spelniaja !!!!!!!
teraz to mam na wszystko ochote :p ale do niedawna w ogole nie mialam apetytu...
dziewczynka wazy 228g a chlopczyk 237g :) prawie idealnie rowno rosna :)

Pisanka ja też dziś z 2h chodzilam i takie klucie w brzuchu i pachwinach na przemian i oczywiście na wieczór teraz mbie wzięły odruchy wymiotne :(
No ja to mam ochotę wyrwać sobie nogi....weszlam na górę zamkowa dwa razy zatrzymywałam się 5 razy przy podejściu każdym. Tam normalnie ciężko wejść a w tyle osób hehe :) ale pozytywnie spędziłam dzień :) piękna pogoda wina francuska muzyka ruiny zamku...prawie romantycznie gdyby nie to że obok koleżanka :) i na nogach od 10 bez siadania.. 11 h chodzilam hahaha

przeczuwalam dwoch chlopcow, marzylam o parce :)
jednak marzenia sie spelniaja !!!!!!!
teraz to mam na wszystko ochote :p ale do niedawna w ogole nie mialam apetytu...
dziewczynka wazy 228g a chlopczyk 237g :) prawie idealnie rowno rosna :)
Masz szczęście :) wielkie :) to jiz pewne na 100%? Czy możesz liczyć na niespodziankę?

reklama
Do góry