Nikaaa
Fanka BB :)
Niby pisze że takCiekawe jak to świeci czy do sufitu dojdą te światełka
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby pisze że takCiekawe jak to świeci czy do sufitu dojdą te światełka
A bakterii w siku nie masz?Ja mam przyspieszona wizytę. Miałam mieć 31 maja a mam w poniedziałek. Jakieś brodawki mi się zrobiły na pipce i Pani Doktor kazała przyjechać wcześniej :/ w tej ciąży wiecznie coś. Jak nie zle wyniki krwi to jakieś paskudztwo przylazlo przez co mogę mieć cesarke :/
Ja prawie płakałam na tym ale to była dla mnie katorga.Do miesiąca wstecz słodkie mnie odrzucało, ani jeśc nie chciałam ani dużo pic na raz, a tu baba nade mną stała i tylko "pijemy, pijemy"mnie to czeka za miesiąc:/ nie lubię :/
Znasz już płeć?Ja na poczatku jedzenie chlonelam, tylko jadlam i w sumie oprocz slodkiego to wszystko. Teraz jakby coraz gorzej czuje glodek , a nic mi jakos nie podchodzi
Nieee jutro ide na wizyte , moze bedzie usg i moze bedzie cos widac. Ostatnio jak bylam to to byl 10.5 tyg to za wczesnie bylo..Znasz już płeć?
Boshe to jak u nas. Jak powiedzieliśmy moim rodzicom to się zaczęło. Ja to kupowałam po kilka ciuszków, a tak to tylko w necie oglądałam co i jak. A oni... w styczniu już miałam 2 krzesełka do karmienia, leżaczek bujaczek, siatę maskotek, grzechotek, butelki, duży kojec, tonę ciuchów...ale mnie to wkurzało na siłę nas zawalali tym wszystkim, w domu wyglądało jak w chlewie. Nie mówiąc o tym, że pozbawiali nas frajdy z kupowania różnych drobiazgówTo ja dla małego nie kupiłam nic. Moja mama jak skończyłam 3 miesiąc to wpadła w szał zakupów. Wózek tez ona kupowała. Mam już dla małego wszystko . Brakuje tylko lozeczka które kupuję moja siostra jako chrzestna .
No to nieźle mi by pasowało jak chcą coś kupić np krzesełka bujaczki to niech dadzą kasę my wybierzemy ale raczej bd zdana na siebieBoshe to jak u nas. Jak powiedzieliśmy moim rodzicom to się zaczęło. Ja to kupowałam po kilka ciuszków, a tak to tylko w necie oglądałam co i jak. A oni... w styczniu już miałam 2 krzesełka do karmienia, leżaczek bujaczek, siatę maskotek, grzechotek, butelki, duży kojec, tonę ciuchów...ale mnie to wkurzało na siłę nas zawalali tym wszystkim, w domu wyglądało jak w chlewie. Nie mówiąc o tym, że pozbawiali nas frajdy z kupowania różnych drobiazgów
Fakt, że jak tylko powiedzieliśmy o wnukach to kazali nam zastanowic się nad wózkiem, bo to właśnie oni nam zasponsorują, za to moja teściowa tylko przyłazi i komentuje....a po co tyle ciuchów, a po co tyle pościeli, a po co już masz pampersy, a tego tyle na co. Sama ciążą się nie interesowała do miesiąca...a teraz już mi karze ciuszki oddawac te najmniejsze bo po co mi aż tyle, po co kocyki, a rożki...i teksty ona nie miała i było dobrze. masakra z nią.
Nic nie mów. U nas najpierw był problem z drugim imieniem dla chłopczyka a potem z chrzestnymi. Jak już po wielkich bojach wybraliśmy to się okazuje, że chyba chrzestnego będę szukac na nowo. Bo tak ja mam brata i M ma brata więc ok, chrzestne to miała byc moja kuzynka i M kuzynka z którą się trzymamy. I teraz tak kuzynka M była w ciąży 3 tyg dalej niż my, niestety dzieciątko urodziło się w lutym, w marcu Leoś zmarł. i wydaje mi się że trochę nie stosowne byłoby ją prosic na chrzestną. Między naszymi dziecmi miała byc niewielka różnica, a okazuje się że ona jeździ na grób, a u nas będzie 2.Wgł dopieri sobie uświadomiłam że muszę mieć chociaż dwie osoby na chrzestnych i m dwie... Mam tylko brata rodzonego więc nie mam pojęcia kogo miałabym wziąć