reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
muszę cie wypytac teraz bo potem uciekniesz :) a dwa łożeczka kupowałas bo ja mam zamiar dwa od razu kupic no i czy laktator kupujesz. ja nie wiem jak ja wykarmie tak małymi cyckami jedno dziecko a co mowa o 2
Ja kupowałam co mi w ręce wpadło :p łóżeczka mamy dwa ale na początek chcę żeby oni spali w jednym, wiesz pokój ma 3m * 3m a chcę żeby jeszcze nasze łóżko tam było, jak będą dwa łóżeczka w pokoju to już poracha.
Laktator mam, podgrzewacz mam (chociaż nie wiem po co :p ), butelki dla nich w razie W

aa rozumiem :) a spodenki to chodziło mi o takie półśpiochy bo sa takie do kaftanikow ale racja spiochy i kaftanik najlepsze przynajmniej głowki sie nie urwie :p

Połspiochy jak najbardziej. Ale jak masz na zime termin no to dziecko trzeba cieplej ubierac to nie wiem czy połśpiochy sie sprawdzą.Lepiej na wieksze dziecko ale nie radziłabym kupować wiekszych niż 68 bo potem dziecko strasznie nożkami trze i sciągają sie połśpiochy. Jak by co to jestem swieżo w temacie to możecie pytać;)

To Czesia jesteś super wyszykowana :)
Kurcze ja już się boje jak ja będę kupować to M mnie ze sklepu wygoni :p

Zajrzyjcie na strone C&A i tam w outlecie nieraz można trafić tanio fajne rzeczy. Ja wiekszość ciuszków mam z c&a. Tylko zamowienie trzeba złożyć za minimun 76zl:(

No właśnie my z Pisanką terminy na zimę mamy
A przecież zimowe drogie ciuszki są albo mi się zdaje. jeszcze nie chodziłam po sklepach i nie rozglądałam się za ciuszkami :) U mnie o tyle dobrze, że mam odłożone ciuszki dla chłpca i dziewczynki na każdą porę dnia. Bo szwagra bratowa wysyłała mojej siostrze ciuszki po swoich dzieciach i sie tego uzbierało :)

Ze sklepu to jeszcze spoko, mnie prawie wygnał z domu :p bo albo ja z czymś przychodziłam albo listonosz ;)
To u mnie listonosz do mamy będzie przychodził, żeby M nie widział :p A najgorsze, że teściu listonoszem jest i zawsze jak cos do nas przychodzi jakaś paczka to od razu dzwoni :p I zonk by był gdyby zadzwonił a M o żadnej paczce nic nie wiedział :D

reklama
Zajrzyjcie na strone C&A i tam w outlecie nieraz można trafić tanio fajne rzeczy. Ja wiekszość ciuszków mam z c&a. Tylko zamowienie trzeba złożyć za minimun 76zl:(
O cenę zamowienia bym się nie martwila bardziej o portfel mojego m haha ja jiz cały internet obejrzałam:) Teraz mi nudno bo już wszystkie strony znam

Do góry