reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka :p
a ja dalej nic nie kupiłam, może po sobocie się skuszę... tylko nie mam zielonego pojęcia jakie rozmiary brać...
oj ja tez miałam nie kupować ale taka okazja :p ja napewno kupie ze dwa ubranka 50 tzn po dwa na glowe jezeli bd miała wczesniej cesarke. a tak to 56 raczej kilka no i na potem juz 62

reklama
Weź bo Cię walnę...jakbym słyszała moją teściową :p po co Wam tyle ubranek, na co tyle pościeli, a kocyki...a rożki po co, ja nie miałam i było dobrze, kup pieluchy tetrowe po co pampersy...bla bla bla
Niech mi ktoś wytłumaczy ile to jest za dużo ciuchów dla bliźniaków?
Nie wiem czy to co mamy to za dużo, jeśli chłopaki to będą takie obrzygańce jak mój brat albo chrześniak to jeli będziesz miała po 7 na głowę to z praniem nie nadążysz. Wolę miec więcej i im nie założyc niż prac dwa razy na dzień ;)
Wydałam niewiele więcej wydałam na kosmetyki dla nich niż na ciuchy chyba ;)
Na zakupy ciuchów maszerowałam do lumpa :p albo odkupywałam to co mi wpadło w oko z różnych okolicznych grup na fejsie ;)
o to super pocieszylas mnie bo po 7 na glowe to dla mnie tez niezbyt dobrze brzmialo :D a jak wpadne w szał zakupów to już wykupie wszystko :)

Ja to wogóle...1 szuflada to rozm 50, 1,5 szuflady to 56, jak wyrosną z tego to w komodzie będzie rozm 0-3 :)
muszę cie wypytac teraz bo potem uciekniesz :) a dwa łożeczka kupowałas bo ja mam zamiar dwa od razu kupic no i czy laktator kupujesz. ja nie wiem jak ja wykarmie tak małymi cyckami jedno dziecko a co mowa o 2

reklama
Do góry