reklama
pisanka89
Fanka BB :)
No pewnie kolekcja jesień zima to zniknie z sklepów hahaTo Pisanka będziesz musiała od nowa oglądać Żebyś nie przegapiła czegoś
pisanka89
A tak serio to liczę na szmaty że jednak wierzchnie ubranie uda mi się kupić czyli sweterki kombinezony polspiochy ale te baby starsze u mnie wykupują wszystko dla wnuków prawnukow etc...i jak jestem o 10 a otwarcie od 9 to nie ma już nic a od 8.30 stoją pod drzwiami Chociaż u nas w mieście dużo ciuchów
ewelin86
Tylko zostaw trochę dla mnie Bo przyjadę do Ciebie i odkupię trochęNo pewnie kolekcja jesień zima to zniknie z sklepów haha
iga2421
Dziewczyny ja mam szczeście ze moja siostra pracuje w c&a i nieraz jak jest przecena i do tego jej zniżka to np za spodenki dla małego płaciłam 6zl. Za kurtke na zimę na przyszły juz rok zapłaciłam 10zl a w 5.10.15 w tym roku kupilismy za 55.
ewelin86
No to super Szkoda, że ode mnie nikt znajomy nie pracuje właśnie w takich sklepach, bo bym też tak brałaDziewczyny ja mam szczeście ze moja siostra pracuje w c&a i nieraz jak jest przecena i do tego jej zniżka to np za spodenki dla małego płaciłam 6zl. Za kurtke na zimę na przyszły juz rok zapłaciłam 10zl a w 5.10.15 w tym roku kupilismy za 55.
Fusun
Witaj Szkrabek! U nas wszystko w porządku. Misia jest cudowna. Tyle, że za szybko rośnie. Pamiętam jakby to było wczoraj jak się urodziła, a za tydzień skończy 7 miesięcy. A co u Ciebie i synka?O no proszę jak się wątek ruszył witam wszystkie ciężarówki!
Fusun to jest taki wątek mamusie po vitro???
Ciekawa jestem co u Ciebie i maluszka?
Hess a jak Ty się czujesz?
Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam takie fajowe kombinezoniki 2 albo 3 na maluchy właśnie, z tym że raczej w listopadzie czy grudniu moi w 56 nie wejdąA tak serio to liczę na szmaty że jednak wierzchnie ubranie uda mi się kupić czyli sweterki kombinezony polspiochy ale te baby starsze u mnie wykupują wszystko dla wnuków prawnukow etc...i jak jestem o 10 a otwarcie od 9 to nie ma już nic a od 8.30 stoją pod drzwiami Chociaż u nas w mieście dużo ciuchów
reklama
pisanka89
Musimy się do koleżanek uśmiechać może wiesz coś nam wpadnie w ręce po ich bobasachTylko zostaw trochę dla mnie Bo przyjadę do Ciebie i odkupię trochę