reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Liskka piękny Lisek :-) w ogóle nie wygląda na dopiero co urodzonego taką ładną ma buzke. Chyba będzie Ci smoczek potrzebny skoro Lisek tak chce ciumkac całą noc :-)

Kasik a to źle zapamiętałam wzrost Juniora, ale 57 to też dużo :-)

Smerfeta, juz wcZoraj próbowałam w nocy ale nie chciał smoczka. Bedzie musiał sie nauczyć z czasem ciumkac smoka bo inaczej sie nie da :-) . Jak na razie każde karmienie to stres dla mnie, ale idzie coraz lepiej...

liskka, ślicznego masz małego Liska :-) mały przystojniaczek będzie :) Mam nadzieję, że coraz lepiej będzie z karmieniem, bo pewnie tylko początki są trudne. No i musisz jakoś smoczek dla malucha przemycić żeby zechciał go ciumkać, a nie pierś :)

Milena, no właśnie czekam na ten objaw, ale chyba nie zawsze on występuje. Wolałabym to przeżyć w domu, a nie w szpitalu :)

Liska gratuluję ślicznego i dużego synka:tak:faktycznie jak na pierwszy poród w nawet szybko poszło
Anulla czyli Ty kolejna do rozpakowania;-)

A ja zaczynam chyba czuć swoje dzieko. Takie bulgotanie, ale na razie nie regularne. Wieczorem albo w nocy. W ciągu dnia jak jestem aktywna to nie da się tego wychwycić. I trwa tylko chwilę. Za tydzień usg a za 3 tyg połówkowe, może dowiemy się już co dokładnie noszę pod serduchem:tak:

Liska nie martw sie moj w sspitalu wisial mi na cycu prawie caly czas a jak go chcialam polozyc to zaczynal plakac tez mam sutki kiepskie i niezbyt duzy biust za to jak do domu pojechalismy jak reką odjąl spal po 4 h. I jadla spal i jadl

A co do szwa kup sobie kołko do plywania dla dzieci przyda ci sie jeszcze z tydziem ja jestem zszyta po pupe fakt bolalo przy kazdym poruszeniu sie a jeszcze jak mlody caly czas na.mnie wisial to myslalam ze tylek mi odpada . Ale szybko mija

reklama
Ewelina.br , ja tez praktycznie po pupę. Dzisiaj wychodzimy . A tak fajnie mnie tu karmia;)
Mały stracił na wadze ale mam nadzieje w domu szybko nadgoni, strzykawka mamy podawać troszkę mleczka.

Ostatnia edycja:
Do góry