reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Magda Ola też nie lubiła na brzuszku leżeć i ja jej wcale nie zmuszałam potem przyszedł czas , że sama zaczęła się przewracać a teraz śmiga po pokoju aż miło więc nie stresuj się bo niektóre dzieci widocznie tak mają .

Labo, już się śmiałam że Zosia od razu będzie chodzić lub raczkowac. Dzisiaj jak leżała na brzuszku nie próbowała się obrócić na plecy tylko nogi podginala i na kolankach się podnosiła.

Dagpio mi też wydaje sie ze na tym etapie ciąży nie ma co badać prg

Magda moja mała też nie lubi leżeć na brzuszku a zaraz ją to czeka :) śliczną masz córkę :) a spacer można a jakże, tylko że auto mam tylko w wekendy więc tylko weekend wchodzi w grę. Na spotkanie do Poznania jedziesz tak jak zapowiadalas?

Liskka tak, pobierają z pięty. Nie widziałam tego, widziałam już tylko ślad po. Widziałam za to na 3 dobę pobranie z nadgarstka jak wybijają grubą igle i skapuja z niej krew do badania brrr

Dziewczyny, kupiłam krem przeciwsłoneczny taki dla niemowląt z filtrami mineralnymi Musteli i teraz sprawdzam i jest przeterminowany jak można w aptece takie sprzedawać..!!Jutro jadę go zwrócić ale tyle kłopotu z tym, wkurzyłam sie na prawdę

liskka to naprawdę chamstwo żeby sprzedać przeterminowany krem i to jeszcze w aptece. Rozumiem w sklepie, bo oni raczej nie sprawdzają dat na bieżąco.

edit.
właśnie odnośnie kremów z filtrami. Wszystkie jakie znalazłam są co najmniej od 3 miesiąca życia. A czym smarować dziecko od urodzenia przy wyjściach z domu? Wiadomo, że nie wychodzić w największe słońce i najlepiej dziecko musi być zasłonięte tzn. w cieniu itd. Ale czy można posmarować zwykłym kremem dla dzieci od 1 dnia życia? Tylko on bez filtrów jest.

Ostatnia edycja:
Nie przyszło mi do głowy żeby w aptece sprawdzać date ważności :crazy: Jutro się tam wybiore, na szczęście mam jeszcze paragon.

Dagpio nie pomoge bo nie badalam na tym etapie ciazy.

Magda 5 minut to wcale nie tak krotko. To badanie akurat pamietam bo my nie kladlismy Juniora na brzuchu, myslalam, ze to za wczesnie i pani doktor powiedziala, ze widac, ze tego nie robimy bo tylek dzwiga ;) Teraz staramy sie chociaz raz dziennie i ladnie podnosi glowke ale max 3-4 minuty i placz.

Moj Junior po pobraniu krwi z dloni w szpitalu mial siniaka prawie 4 tygodnie :(

reklama
Do góry