reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć.
Długo zastanawiałam się czy napisać (przede wszystkim co napisać). hm, czytam forum od dłuższego czasu, dużo się dowiedziałam i mam nadzieję,że dowiem się więcej. Jestem stosunkowo młodą osobą, mam za sobą dwa criotransfery, pierwszy niestety się nie powiódł (pomimo,że pierwsza beta wyszła dosyć ładna, kilka dni później spadła do zera), teraz już po drugim crio (7 marca) wszystko jest w porządku, czekam na pierwsze USG, czego boję się przeraźliwie (chyba dlatego,że człowiek nie myśli i czyta te pierdoły na internecie), i gdyby nie Mój mąż chyba bym oszalała. Życzę wszystkim Paniom (tym które mają i tym które czekają na swoje cudeńka) wszystkiego dobrego :)

Nacia90 witamy opisz cos wiecej o sobie i Waszym problemie

Kasik to jutro Twój wielki dzień fajnie:) zazdroszcze bo ja nie wiem jak do czweartku wytrzymam z nerwów:)

oczywiscie jak juz bedzie po to wszystko ładnie nam opisz!!

Mój suwaczek juz widac bo dałam se nowy tamte wcieło ;)

Kasik, spanie w szpitalu graniczy z cudem. Ja tez byłam po nim tak zmęczona że prawie usnełam na stojąco po powrocie. Co chwile coś mierzą, sprawdzają, do tego też miałam chrapiacą lokatorke.U Ciebie jeszcze stres dochodzi i to sie kumuluje.Z jednej strony rozumiem Cie że sie boisz i ogarnia Cie stan chwilowej zmiany w galaretke ale z drugiej strony przynajmnije wiesz co i jak i znasz date i wiesz jaki jest plan a to daje jakotakie poczucie bezpieczeństwa.

U mnie noc w miare dobrze, oprócz wycieczek do wc nic sie nie działo.Co prawda brzuch mi sie spinał i twardy jak kamien, ale teraz juz sie troche uspokoiło.

Hania,
u mnie jak sie nie zacznie, to i tak jutro jade do szpitala bo mnie juz zapisali na patologie i bedą próbowac indukcji.

Joasia, a Ty idziesz jutro do szpitala czy we czwartek cesarka z tzw. marszu ?

Dla WSZYSTKICH MAMUSIEK filmik na dobry początek dnia Twoje dziecko chce, żebyś to usłyszała! - film | Baby online

reklama
Kotuska ja jak wszystko bedzie ok to ide w czwartek na 7 rano tak z marszu, dzis moze sobie jeszcze pojade gdzies na ktg. Czekaj na mnie do czwartku z tym rodzeniem :)
dzieki za filmik juz go kiedys widziałam i nie umiałam znalezc poryczałam sie jak głupia:/

Do góry