reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cena troche przeraza ... Ale coz . Ja musze nad takim pomyslec bo jak wszystko bedzie ok to Hanka bedzie miala rok i kilka dni jak pojawi sie maluch a dwoch wozkow sobie nie wyobrazam

Genna GRATULUJĘ!!!! Witamy pięknego Franusia na świecie :tak: Taki malusi że ginie w tym pięknym rożku ;-) mimo trudów jakie niesie ze sobą macierzyństwo, Tobie już na pewno będzie łatwiej bo ciąża nie oszczędzała Cię. Dużo zdrówka Wam życzę i wracajcie szybciutko do domu :-D:-D

Medalikara sesja, którą przedstawiłaś jest super. Taka zmysłowa, zwiewne sukienki, grube sploty tkanin... takie sesje i mi się podobają. Osobiście nie chciałabym sesji rozbieranej bo źle bym się na takiej czuła i na pewno byłoby to widać na zdjęciach. Fotografka, o której piszesz to chyba faktycznie rozminęła się z zawodem, no ale dajmy szanse jej zdjęciom. Zobaczymy co wykombinuje. Ja nie będę robiła sobie sesji brzuszkowej bo mój kolega fotograf nie zajmuje się tym, ale robi zdjęcia noworodkom i na taką sesję już mnie namówił :tak::tak:

Lilka niesamowite zdjęcie jak na ten tydzień ciąży. I jakie słodkie chudziutkie rączki :-D

Ewciahcg niestety nie pomogę. Nie słyszałam nigdy o tak niskim prg. Coś mi się zdaje, że po prostu trafiłaś w taki moment gdzie miałaś spadek prg. Może na wszelki wypadek więcej dupka lub lutki podjęzykowej bym brała

Dziewczyny dołączam do klubu miłośników łóżeczka biało-sosnowego z żyrafką i z szufladą :-D Takie właśnie łóżeczko stoi od wczoraj u mnie w domu ale jeszcze nie miałam czasu rozpakować. Jeszcze muszę wybrać materac do niego a tu nie potrafię się zdecydować bo to co mi się spodobało jest niestety drogie.
A co do Lidla to można powiedzieć, że robiłam zakupy przez telefon ;-) w Lidlu reprezentowała mnie mama :-D

Genna, gratulacje ! Sliczny Franio!

Olusia, ładne łóżeczko. Do szufladek zawsze możesz wsadzić zapasowa pościel czy jakies kocyki.

Aisa79, super kołyska . Mamy podobna tylko cała biała jest :)

Dzisiaj chyba niskie ciśnienie, jakas senna jestem .

Ostatnia edycja:
Genna kochana tak sie ciesze, ze masz juz Frania przy sobie :) Jest sliczny, nie wyglada na wredote, ktora dala mamie do wiwatu przez cala ciaze ;) Szacun za porod sn, chyba szybko poszlo, koniecznie zdaj relacje.

Wracam do domku z wozkiem :) Na miejscu nadal nie moglam sie zdecydowac i o maly wlos kupilabym ....... granatowy ;) Stanelo jednak na pierwszym wyborze wiec jest bialy. Dostalismy za 1 zl. takie nosidlo, ktore na poczatek pasuje tez do gondoli. Normalnie kosztuje 850 zl. i na pewno bym go nie kupila ale jak za 1 zl. to zal nie skorzystac. Dokupilam tez torbe i parasolke. Bylam tez w Mama i ja, poogladalam posciel i dodatki i teraz mniej wiecej wiem czego szukac w necie.

Kasik, pochwal sie furą !
Anulla, oby Twoj sen sie sprawdził, choc boje sie bo sny zazwyczaj sprawdzają sie na odwrot. Czas pokaze....

reklama
Kotuska, u mnie raczej sprawdzają się tak jak się śni - nie na odwrót ;-). Wiele razy śniło mi się, że transfery się nie udawały i tak było. Przy ostatnim śniła mi się nasza córcia. I mężowi też. No i siedzi teraz w brzuchu :-)

Do góry