reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Montana napisałam na forum novum i zobaczymy czy cos odpowiedza. A co do tetna to powino miec skoki tzn ze np. raz na 170 i raz na 130 wtedy znaczy ze dziecko jest aktywne ale moja spała wiec jak miała być aktywna?? Jak by wieczorem podłączyli to byłyby skoki jak cholera bo tak wariuje że nie wiem jak siedziec. A on mi mówi że dziecko jest mało aktywne... Beznadzieja.

reklama
Bziumelka a nie zaznaczals ruchow dziecka na ktg ? Ja bym pojechala do szpitala ale tylko na ktg i jak bedzie ok to domu. Lepiej nie bagatelizowac sprawy skoro doktorowi cos sie nie podobalo. Jak bedzie ok to mozesz jutro na wlasne rzadanie sie wypisac i po sprawie. Ja coagle tak robilam skoro nie widzialam potrzeby lezenia dakszego w szpitalu. Rozne rzeczy teraz sue dzieja wiec lepiej sprawdzic

Moja miala na ostatnim ktg skoki od 132-155, ale nawet nie wiedzialam ze takie skoki powinny być, bardziej bym powiedziala ze tak jak u ciebie to jest nowma, no ale mi lekarka właśnie mowila ze zapis jest prawidłowy. Może kochana tak jak pisze lilka powinnas pojechac do szpitala dla własnego spokoju.
Za chwile bedzie powtorka wczorajszego programu Porody na Cafe. Ponoć kobieta po ivf z bliźniakami, coś mama mi mówiła ;-)

Lilka sam lekarz mi powiedzial że to dmuchanie na zimne i poprostu trafilismy na taki czas a ona musi mi wypisac skierowanie bo jakby co sie stało to ona bedzie miec problemy. Jutro z rana mam usg ktore nam ppokaze co z dzieckiem. Zreszta tetno jest dobre tylko swiadczy o sennosci malucha i tyle a teraz wariuje wiec jest roznica teraz a tam na lezance co nawet noga chyba dobrze nie ruszyła.

Montana, oglądałam wczoraj porody ;) nie powiedzieli w wprost że po in vitro tylko że po kuracji hormonalnej i że starali się bodajże 9 lat o dziecko i jak odpuścili to się udało.

Dziewczyny jak nazywają się te globulki co można je brać zapobiegawczo przeciw grzybkowi? Coś czuję że chce mi się przyplatac spowrotem zapalenie i wolę to zadusic za wczasu ;)

Bziumelka ja kupie taką chyba lampke tylko gwiazdke, chociaż dzisiaj patrzalam tez na allegro karuzele z lampka ale boje sie ze bedzie sie nagrzewac.
To norma ze dziecko duzo spi i Twoje musialo wlasnie walnac sobie drzemke, moj synek tez na prenatalnych zawsze spal i musialam jeść snickersa i pic cole i lekarz nic nie mowil ze malo aktywne...
Jest nadzieja ze jutro wyjde do domu kekarz mowil ze mysli ze powinnam za niedlugo wyjsc bo dzisiaj nie plamilam w dzien i sie pytał co ordynator mowil aja na to ze jak nie bedzie się nic dzialo to mialam wyjsc w czwartek, a on na to ze moze wyjde... Mam nadzieję ze tak bedzie, postaram sie oszczedzac i lezec w domu jak najwiecej

reklama
Do góry