reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bziumelka ja nad literkami tez mysle ale zobacze jak juz wszystko będzie co by pasowalo. Zwrocilam uwage na te lampke bo predzej siedziałam na allegro i szukałam czegos te z ikei sa fajne ale jeszcze widziałam na jakiejs aukcji taka fajna sowe i do tego u tego samego allergowicza mozna bylo dokupic literki w tym samym stylu
A oswietlenie z tej lampki jest wystsrczajace aby np zostawić ja malusxkowi na noc, ale i np prxy niej moc go przebrac lub nakarmic?
Ja niestety w nocy znow plamilam

reklama
Syllka biedaku ale sie nastresujesz. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. &&&&&&&&&&

smerfeta piekna sukńia:)) bedzie mała księżniczka, że hoho!

Ja siedzę na glukozie. Juz ja wypiłam, teraz tylko odczekać musze. Jest bleeeee......

Smerfeta sukieneczka genialna :-)

Agawaa heh to dziś piłaś ten pyszny soczkek? Dałaś radę?

Sylka kciuki za to by plamienia juz sie nie pojawiły. Mówił lekarz skąd się one wzięły?

Dziewczynki ja juz po wizycie, szczęśliwa jak zawsze bo zobaczylam moją kruszynkę. Doktorek jak zwykle pozachwycał sie jakie ładne dzieciątko, ze wszystko idealnie, milo takie rzeczy słyszeć. Moja niunia waży 986g, dostaliśmy piękną focię, która zaraz wkleję. Ułożona na tą chwilę główko ;-), wiec jak najbardziej poród SN :-). Serduszko 144. Potem zbadał dr na samolocie, wiec szyjka zamknieta, wszystko prawidłowo. Pytalam dr czy 3 niewykorzystane ivf bedziemy mogli zrobić, mowi że niestety nie, bo ten program tyczy sie tego ze przystepujesz do momentu az sie uda. Szkoda troszkę, bo myslalam ze wrocimy po rodzeńswo dla naszej córeczki. Jakbyśmy mieli mrozaczka to tak, ale niestety nie mamy.
Po lekarzu pojechaliśmy do fajnej hurtowni dziecięcej. Kupilam malutkiej czapusie taką zimową cieplutką bo w domu mam tylko smerfetki cieniutkie, taki leżaczek do kąpieli z frotty i smoczek choć nie chcialabym uczyć malej byc smoczku, ale roznie bywa, wiec lepiej miec . Popatrzylam tez na staniki do karmienia i przynajmniej wiem jaki zamówić rozmiar na allegro, bo te z neta bardziej mi sie podobają niz te w sklepie i są tańsze.
A co do lampek z IKEI ja bede kupować tego kwiatka różowego, bo bedzie nam pasowal. Fajna cena za ta lampkę :tak:

A oto moja kruszynka, wykapany tatuś :-D

2014-11-26 11.58.37.jpg

Załączniki

• 2014-11-26 11.58.37.jpg
    2014-11-26 11.58.37.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 51
Montana, super że wszystko jest dobrze.
Śliczne zdjęcie ;)

Co do tych stanikow to dzisiaj oglądałam taki porządny ale to już po porodzie jak uda mi się karmić sprawie sobie taki ;) normalny z fiszbinami i delikatną gabeczka odpinany do karmienia na te kliki tyle ze za cenę 78 zł ;)
Na tą chwilę mam jeden sportowy w którym śpię i on też nadaje się do karmienia ale muszę kupić też jakiś i na allegro szukam ;)

lisska, Magda, w Ikei lampki ? :confused2: no fajnie, tylko ja nie pojadę 200km w jedną stronę po lampkę :baffled:. Mam nadzieję, że jeszcze gdzie dostanę podobne.
montana, super, że malutka rośnie i wszystko w porządku. A nie wiedziałam, że program jest tylko do momentu aż się uda. A miałam nadzieję, na powrót po rodzeństwo :(

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry