Montana nie zazdroszczę bolu :; ja od kilku dni nie mogę w nocy spac na bokach bo mnie tez cos plecy bolą i nie wiem o co chodzi atak w ogóle brak bólów jakichkolwiek
Dzisiaj mam Wychodne , idziemy na 75 urodziny dziadka do restauracji ...... Wiec do zakupionej sukienki ktora nie poprawiła humoru, wczoraj kupiłam 3 pary butów w Tesco , jedne oczywiście do sukienki
no i tak jak wy dIewczynki musiałam wejść na dział dziecięcy
i kupiłam piękną kamizelkę którą juz wcześniej upatrzylam a teraz przecenili o 50%
Wczoraj tez miałam wizyte
Franio wazy juz 1200g , podczas badania ziewal
niestety ułożony w pozycji miednicowo , wiec jak do 34 tyg sie nie obróci to cesarka, zreszta u mnie nie bedzie problemu jezeli nawet sie odwróci, jak bede chciała to moj lekarz zrobi mi cesarkę no ale narazie nastawiam sie na naturalny
Niestety zdjeć 3D ,4D nie mógł
Zrobic bo zasłaniał buźke raczkami i nóżkami i jeszcze pępowina tam
Plywala . Młody ciagle mi skacze po pęcherzyki niestety, zatem
Każdy wstrząs, czy ode czy nawet jak jadę samochodem to tragedia a i tak jak juz dotrę do kibelka to tam nic....
Dna dworzu szaro buro i zasypiam na stojąco, ma wrócił z delegacji a we wtorek znowu wybywa , ten remont w pojedynkę mnie wykończy a gdzie sprzątanie !!!!! Musze jakiejś ekipy poszukać do sprzątania bo ja nie ogarne tematu .
Infinity zaciskam nogi, niech kruszynka jesCze podrośnie
DIewczyny a jak waga waszych maluchów w 27 tygodniu ( właściwie w końcówce) ?