reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda, Bziumelka ja ide jutro na usg :). Tez jestem ciekawa ile wazy moje szczęście :). Całymi dniami rozpycha się w brzuchu, wydaje mi sie, ze wazy juz dobrze ponad 2 kilo.

Remont dobiegł końca :). Dziś skręcanie mebli, a od jutra biorę sie za pranie ubranek Pita :).

Milego dnia :)

reklama
Szczerbatka to wszystkie mamy w jednym czasie usg ;)

Ja ubranka juz wszytskie poprałam i poprasowałam, teraz leza w szafie przykryte folia aby nie zakurzyły sie. Zostały do prania tylko kocyki, posciel itp itd. W tygodniu jakos chyba spakuje torbe bo u mnie to nigdy nie wiadomo jak to bedzie.

Bziumelka, Szczerbatka, o to porównanie będziemy miały ;)
Moja też taka aktywna że szok. Robi sobie ze mnie worek treningowy ;)
Ja też chciałam już prac, ale brak szafy mnie ogranicza... czekam na nią jak na zbawienie ;) ma być na początku grudnia.

Miłego dnia z trasy ;)

Ja jak się zepnę to od jutra zaczynam pranie ciuszkow. Zamowiliśmy słupek, komodę i półke- słupek mieli na sklepie wiec juz stoi zlozony przez mojego mezusia a reszta dojedzie dopiero w styczniu

Geometric - ML Meble - Internetowy Sklep Meblowy Gama

Nie są to moze typowe dzieciece meble ale z serii mlodziezowej myslę że troche dluzej posłuża.

Łóżeczko upatrzyłąm
ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4 MODELE+ MATERAC GRYKA KOKOS (4802765083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale zamowie dopiero po nowym roku

Dzisiaj zakupilam jednak te pampersy DADY w Biedronce i 2 proszki z LOVELI.

Mam pytanie co do pampersów Pampersa - na początek kupujecie pampers new baby 1 czy premium care 1. Trochę się różnią w cenie i własnie nie wiem na które weszyc promocje ;)

witam po dłuższym czasie...
przyznam że nie zdążyłam teraz doczytać co zdarzyło się u Was od 20 listopada - mam wrażenie że doba się skróciła ostatnio...
mam nadzieję że ostatnie dwa dni to były tylko dobre informacje i że wszystko ładnie przebiega dalej:)
w piątek wyszliśmy do domku:)
maluch zajmuje nam każdą chwilę - niby sporo śpi, ale co z tego jak nie mogę się powstrzymać i co chwilę lecę popatrzeć na niego jak śpi:)
udaje nam się ładnie dograć i karmię piersią, do dziś zastanawiałam się jak to jest z tym moim mlekiem czy nie jest go za mało, ale dziś piersi są już większe, pełniejsze i widać jak pije że mleko leje się już porządnie, nawet czasem leci bokiem gdzieś Jankowi:)
na razie też ładnie daje się też Janek układać do snu w swoim łóżeczku - do naszego go nawet nie biorę do karmienia - boję się że potem by już został słodki klusek:)

a oto dwa zdjęcia malucha już z domku, baliśmy się reakcji psiaka, ale oprócz tego że stara się co chwilę go nosem trącić, już po pierwszym dniu jest lepiej - przyzwyczaja się i przestał już zrywać się z dywanu na każde nasze pojawienie się z Jankiem... na zdjęciu widać jaki zainteresowany:) najgorsze że duży i język jak już go wywali do lizani to też od razu na całe rączki albo pół buźki Janka:)

DSC09416.jpgDSC09427.jpg

pozdrawiam was bardzo i mam nadzieję że znajdę czas żeby do Was zaglądać czasami chociaż:)

Załączniki

• DSC09416.jpg
    DSC09416.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC09427.jpg
    DSC09427.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 103
witam po dłuższym czasie...
przyznam że nie zdążyłam teraz doczytać co zdarzyło się u Was od 20 listopada - mam wrażenie że doba się skróciła ostatnio...
mam nadzieję że ostatnie dwa dni to były tylko dobre informacje i że wszystko ładnie przebiega dalej:)
w piątek wyszliśmy do domku:)
maluch zajmuje nam każdą chwilę - niby sporo śpi, ale co z tego jak nie mogę się powstrzymać i co chwilę lecę popatrzeć na niego jak śpi:)
udaje nam się ładnie dograć i karmię piersią, do dziś zastanawiałam się jak to jest z tym moim mlekiem czy nie jest go za mało, ale dziś piersi są już większe, pełniejsze i widać jak pije że mleko leje się już porządnie, nawet czasem leci bokiem gdzieś Jankowi:)
na razie też ładnie daje się też Janek układać do snu w swoim łóżeczku - do naszego go nawet nie biorę do karmienia - boję się że potem by już został słodki klusek:)

a oto dwa zdjęcia malucha już z domku, baliśmy się reakcji psiaka, ale oprócz tego że stara się co chwilę go nosem trącić, już po pierwszym dniu jest lepiej - przyzwyczaja się i przestał już zrywać się z dywanu na każde nasze pojawienie się z Jankiem... na zdjęciu widać jaki zainteresowany:) najgorsze że duży i język jak już go wywali do lizani to też od razu na całe rączki albo pół buźki Janka:)

Zobacz załącznik 655090Zobacz załącznik 655091

pozdrawiam was bardzo i mam nadzieję że znajdę czas żeby do Was zaglądać czasami chociaż:)
Jakie Śliczności!

Bziumelka co tej mniejszej aktywności dziecka pod koniec ciąży to ja czuję się oszukana tą teorią bo moja z każdym tygodniem rusza się coraz więcej i intensywnej zamiast coraz mniej :blink: ...

Ema super się czyta takie informacje, czuć że jesteś szczęśliwa i mały zawladnal Waszym światem :-) zazdroszczę pozytywnie oczywiście udanego karmienia piersią i reakcji psiaka, mam nadzieję że u mnie będzie podobnie ;-)
Pozdrawiam, wpadaj do nas w wolnej chwili z zdjęciami oczywiście bo mały prześliczny :tak:

Syllkaa ja kupowałam premium care białe, niby najlepsze, i jedne Dady z Biedronki. Pampersow mam na razie 1 paczkę żeby przetestować bo synek znajomych miał na nie uczulenie (pewnie od balsamu którym są nasączone albo czegoś co daje im ten intensywny zapach)...
Magda wyprawa zakończona sukcesem? :-)

Dziewczyny, powodzenia na jutrzejszych wizytach :tak:

reklama
Ema, śliczny maluszek ;)

Infinity, właśnie wróciliśmy ;)
Młoda cała drogę się wierciła aż musieliśmy postój zrobić żeby pochodzić bo już rady nie dawałam ;)
Najważniejsze kołyska w domu ;) jutro trzeba ją wymyć, stelaż przemaluje jeszcze lakierem żeby go odświeżyć i siostra uszyje nowe obszycie ;) Jest na kółkach więc mogę nią po pokoju wędrować i na noc bliżej łóżka przyciągać ;)

Do góry