reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dokładnie kiciabp. Wszystko zależy od tego kiedy maluchy/maluszek wgryzły się w brzuszek. Moja beta pokazuje, że bliźniaki są możliwe i przy niższej. Choć nie powiem że na usg mnie to nie zaskoczyło ;)

hej kiciabp, ja mialam w 14dpt bete 1668, a dwa dni pozniej ponad 3000. no i blizniaki :) ale z tego co czytalam jak beta sie zwieksza o ponad 100% w przeciagu dwoch dni to jest szansa ze to blizniaki, wiec jesli na nie liczysz, to jeszcze mozesz miec nadzieje :)

a ja potrzebuje waszej rady- dostalam jakiegos uczulenia, swedzace krostki, nie wiem czy nie od cytrusow (ginka mowila zeby na nie uwazac bo bardzo uczulaja, ale ja nigdy nie mialam zadnych uczulen, wiec i tak jadlam..). pytanie mam takie- czy macie jakies podobne doswiadczenia? czy mozna brac wapno?

dzieki dziewczyny dobrze ze was mam:) jestem na poczatku drogi zatem będe korzystała z waszych juz bardziej doświadczonych porad:) poki co czekam do wtorku mam sie zgłosic do doktora żeby sprawdził moje jajniki jak tam po hiperce szkoda ze nic jeszcze nie bedzie widac:)
poradzcie mi jak dodac suwaczka bo nie umiem:((((

kiciabp ja dodawałam ze stronki: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com :) Potem wiesz jak dodać? Wkleić w sygnaturkę link, który Ci na końcu podadzą jak już wszystko wybierzesz. Po prawo masz ustawienia, a potem po lewej edytuj sygnaturę i tam :-)

kretowinka myślę, że wapno spokojnie można, ale rzeczywiście lepiej skonsultować. Jeśli to dość duża wysypka to ogólnie warto zapytać lekarza, może wynajdzie co innego, lepszego.

A ja mam znów coś dla Was :)) U mnie już na maxa świątecznie o!
DSCF6888.jpg DSCF6919.jpg
Moja kochana dama i Rudzielcec w pudełku po bombkach i tradycyjna, wielobarwna choina :-D

Witajcie
Misia, Coleta - wszystko jest ok, przepraszam że się nie odezwałam do tej pory - ale wróciłam do pracy i jestem tak nieprzytomna jak wracam że chwilę po 19 spać chodzę....
Co do naszej środowej wizyty- wszystko jest w porządku. Niesamowite uczucie - nosze w sobie dwa maluszki...mają rączki i nóżki i widać jak nimi machają...a ja nic nie czuję póki co :) No wiem oczywiście że jeszcze na to za wcześnie... Ale to niesamowite...
Mają po 36 i 37mm w środę tyle miały bo na pewno im się już urosło troszkę :-) Serduszka biły w tempie 165 i 171 uderzeń na minutę...
Dalej jakoś to do mnie nie dociera...
Kolejna wizyta - 04.01 (jak u Ciebie Coleta) badania prenatalne - akurat końcówka 13 tc będzie. A wizyta u mojego lekarza 10.01.
Już się doczekać nie mogę!!!!!!

reklama
Do góry