reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa to dawaj znac jak po wizycie, myslę ze wszystko jest ok, ale warto sie upewnic.
Ja dziś póki, co spokój z jelitami, nie bolą, kręgosłup po nocy też sie zregenerował :)
Czarnykot to jest piękne jak dzieci potrafią cieszyć się z prezentów :)

reklama
Coś się nam wysypało z tymi bólami bo ja też obudziłam się w nocy z takim jakby "rozciągającym" bólem brzucha. Troszkę trwał - ale jak byłam ostatnio to ginka mówiła, że to normalne. Nie mniej jednak... troszkę się wystraszyłam. Dziś rano już lepiej. Postanowłam dziś więcej odpoczywać.

Mnie właśnie coś "zabolało". Aż usiadłam. Jak dobrze, że od wtorku będę odpoczywać, bo aż się wystraszyłam tym bólem...

Kotek - zdrowka dla synka zycze:) Kurde - to juz rok caly.... fajny musi byc z niego dzidziolek juz.

a moj synek jest strasznie leniwy. wogole nie siedzi i nie probuje nawet siadac. tylko pelza, i powoli sie juz przygotowuje do raczkowania. mowic nic nie mowi - zadnych sylab, tylko dzwieki wydaje. leniuch z niego okropnisty:)))) ale wsio przyjdzie wtedy jak ma przyjsc...

WOW! Normalnie przesłałam grafikę do A. Podobno siostrze na ścianie kaczora donalda malował :-) Może maluchowi tez coś namaluje :-) Choć my mamy wszędzie tynki strukturalne - chyba tylko modernizm się załapie.
PIĘKNE!!!

czesc kobietki juz przenioslam sie do was bo dochodzi do mnie powoli wiadomosc ze sie udało.... miło ze sa tu dziewczyny ktore kojarze:)

lilonka Ty pisałas o blizniaczej becie no i zaczynam sie zastanawiac kurcze bo mi lekarz powiedział ze ciaza pojedyncz na podstawie tylko bety - 10dpt 119 a w 12dpt 237 ale po twoim wpisie hm zawiało watpliwosciami... a tu do usg tyle jeszcze trzeba czekac....

reklama
Cześć kiciabp - wiesz, ja też miałam wysoką betę i ciążę pojedynczą. Cierpliwości - niebawem się wszytko wyjaśni.

Wygląda na to, że powoli przechodzą mi mdłości :-) Ufff.... Nie to, że jest rewelacyjnie, ale pojawiają się chwile, które są do zniesienia.

Martwi mnie nieobecność Różyczki :-(

Do góry