reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
LISTOPAD
1. LOLITKA200 (9 listopad)
2. EMA51 (27 listopad) syn Jan

GRUDZIEŃ
3. Ona232 (11 grudzień), syn Antoś
4. _Infinity_ (12 grudzień), córka Lenka
5. Lionessa75 (16 grudzień), syn
6. Mundek (29 grudzień), syn
____________[/FONT]

2015

STYCZEŃ
7. Hope84 (1 styczeń) córka Nina
8. szczerbatka (13 styczeń) syn Piotruś
9. Magda_7891 (19 styczeń) córka Zosia
10. Bziumelka (20 styczeń) córka Sonia
11. Oktavi (22 styczeń) córka Jagienka
12. Emilia M (29 styczeń) syn Filip

LUTY
13. ewelina.br (4 luty) syn Filip
14. Medalikara (14 luty) córka Helenka
15. Genna (20 luty), syn Franuś

MARZEC
16. montana8 (2 marzec) córka Zosia
17. Agaawa (3 marzec) syn Piotruś
18. Syllkaa (11 marzec) syn
19. Finesse (29 marzec)

KWIECIEŃ
20. Smerfeta (1 kwiecien) córka Alunia
21. Kotuska83 (9 kwiecien) syn
22. Jazzabell (10 kwiecien) bliźniaki
23. Kasik36 (10 kwiecien)
24. Olusia7982 (15 kwiecien) bliźniaki: córka + ;)

MAJ
25. Liskka (12 maj)
26. Anulla28 (20 maj)
27. Aisa79 (25 maj) syn

Ostatnia edycja:
reklama
Zula , esiek, foote ogromne gratulacje !!! Przed wami najcudowniejsze chwile !
Zula jestem pewna te Tymus niedługo będzie zdrów jak ryba , buziaki dla was wszystkich.

Dziewczyny moja Nadia pochłonęła mnie bez reszty , spędzam z nią każda chwile a każdy jej uśmiech wynagradza mi ból związany ze staraniami. Jest cudowna , brak słów by opisać jakie uczucia we mnie wyzwala. Karmie piersią ale nie mam dużo pokarmu wiec jeszcze na noc dokarmiam. Nie chce się jeszcze poddać z tym karmieniem bo dzięki temu czuje jeszcze większa bliskość z córeczka . Dziewczyny jeśli możecie karmcie piersią to cudowne uczucie i pomyśleć ze mowię to ja co zawsze się zarzekalam ze nie będę karmić :) super ze kalendarz się ciagle uzupełnia o nowe dziewczyny , mam nadzieje ze jeszcze się w nim znajdę kiedyś.

Do góry