reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Olusia jak jasne plamienie to po prostu taki nasz urok i wróciły jak bumerang. Ja (odpukać) od 9 paźdzernika nie plamię ale każda wizyta w wc to stres. Daj znać jak wrócisz, trzymam kciuki i wierzę, że to nic poważnego.

reklama
Olusia trzymam kciuki na pewno nic groźnego ale sprawdzić trzeba.

Esiek a możesz jeszcze raz wysłać mi tego e-maila bo ja durna niechcąco skasowałam, mąż pokombinuje i zobaczymy a jak nie to podjade daleko nie mam :))))

Lenka cudne zdjęcia a Filip jeszcze bardziej cudaśny :-)

Medalikara to widzę że masz takie same problemy jak ja u mnie tez skrócenie szyjki i anemia :-( A powiedział Ci lekarz dlaczego sie skraca?? Mi w Szpitalu mówili że przez skurcze macicy które miałam, z tego co mi tłumaczyli to jest jeszcze skracanie samoistne i wtedy zakłada sie krążek albo szewek ale jeśli tylko od macicy to wtedy ja trzeba uspokoic bo nic innego nie pomoże.
O tej krwi pępowinowej do banku też słyszałam ale niestety ten bank jest bardzo skromny i za dużo tej krwi nie przyjmują, tylko oddajac taką krew zrzekamy się i nie mamy do niej bezpośredniego dostępu.

A co do łóżeczka to ja mam podobne tylko bez szuflady, stwierdziłam że u mnie się nie nada bo za duzo sierści się bedzie w tej szufladzie zbierac.

W środę odebrałam wyprawke od znajomych i pół samochodu zapakowaliśmy. A ubranek mam tyle że mogłabym urodzić trojaczki :-) No i wczoraj poszła pierwsza pralka:-)

Olusia o kurcze aż mnie zmroziło.... trzymam mocno kciuki by wszystko było OK

Lenkabar piękne foteczki. Ta pierwsza jest najpiękniejsza :tak:

Medalikara i mi łóżeczko spodobało się, też właśnie takie poszukuje, tylko w kolorze sosna. Mam nadzieję, że szyjka nie będzie już wywijała numerów ze skracaniem się.

Co do śpiących niemowlaczków na sesjach zdjęciowych, kolega który zajmuje się tego typu zdjęciami mówił, że ważne jest by umówić się na sesje właśnie w pierwszych tygodniach dzieciątka bo później już nie chce spać :happy2:

Wczoraj wieczorem i dziś czuje takie ciągnięcia w szyjce. Może być to spowodowane rozciąganiem się macicy? Czytałam, że teraz właśnie macica rozciąga się i może pobolewać. Lekarza mam dopiero na godz 17 więc jeszcze troszkę....

Zazdroszczę Wam dziewczyny szkoły rodzenia. W mojej będę miała zajęcia dopiero styczeń/luty a za tydzień dowiem się czy dostane się na zajęcia ruchowe w szybszym terminie.

Łoooo matko Olusia trzymam kciukasy! &&&&&&& wszystko musi być dobrze.

Lenka ale piekne foteczki! Cudo!:-)

magda - śliczny wozeczek.

Staralam sie wszystko przeczytać, ale juz zapomniałam co miałam komu.... W każdym razie sciskam Was wszystkie.

reklama
Smerfeta myślę że te ciągnięcia co odczuwasz to włąśnie rozciąganie sie macicy :tak:. A to dziś masz badanie połówkowe??
Aaaa więc w tym tkwi sekret śpiących niemowalczków na sesji, na pewno będe chciala taką sesyjkę zrobić mojj Zosi ;-)

Do góry