reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Misia - no to nie ma rady, trzeba się jeszcze trochę kuć. Ale wszystko będzie dobrze :-)
My po usg połówkowym z Mikołajowym 3d. Moje szkrabki pięknie rosną - Zuzia waż 317 g, a Maciuś 366 g. Wiadomo chłopek zawsze większy, będzie bronił siostrzyczki :-) Kręciły się i wierciły, serduszka biły 141 i 150/minutę. Maciek nawet na wersji 3d uśmiechnął się do nas i siusiaka też pokazał, Zuzia była bardziej wstydliwa. Całą wizytę mamy na płytce i będziemy robić na święta seans dla dziadków
My po usg połówkowym z Mikołajowym 3d. Moje szkrabki pięknie rosną - Zuzia waż 317 g, a Maciuś 366 g. Wiadomo chłopek zawsze większy, będzie bronił siostrzyczki :-) Kręciły się i wierciły, serduszka biły 141 i 150/minutę. Maciek nawet na wersji 3d uśmiechnął się do nas i siusiaka też pokazał, Zuzia była bardziej wstydliwa. Całą wizytę mamy na płytce i będziemy robić na święta seans dla dziadków
hej wam, misia no widzisz kurde z tym clexane...ja to od razu mialal powiedziane ze praktycznie do konca bede musiala brac i sie juz na to nastawilam. jakos wytrzymamy, ja juz blisko 1oo zrobilam,brrr:/ wczoraj wpadlismy na imiona dla małej i jak narazie stanelo na Natalia Julita, ciekawe czy tak zostanie do końca Poza tym czujemy się ok, tylko od 2 dni łapie mnie straszna senność- koło 14.00 i muszę się położyć, choć na chwilę, bo nie daję rady usiedzieć. Coraz bardziej tęsknię za kopniakami, tak bardzo chciałabym je poczuć.
Ilonka, super, że z maluszkami wszystko OK. Bardzo fajny pomysł na sens gwiazdkowy My dla obu "par dziadków" szykujemy informację.... że będą dziadkami - jeszcze nie wiedza, trochę czekali i myślimy, że prezent się wszystkim spodoba.
Misia1974
Fanka BB :)
A my wysłaliśmy zdjęcie z usg mailem na Mikołaja. Dostaliśmy odpowiedź od "Babci i Dziadka". :-)
Lilionka - super pomysł.
Aisha - ja mogę brać ten clexane, bo tez się przyzwyczaiłam do kłucia - ale u mnie były naprawdę duże krwotoki. Nie biorę teraz accardu i mam nadzieję, że będzie lepiej (wczoraj lekarki głośno się zastanawiały, jaką decyzję podejmie doktor). Doktor naczyniowy stwierdził, że lepiej brać clexane, a aspirynę odstawić.
Lilionka - super pomysł.
Aisha - ja mogę brać ten clexane, bo tez się przyzwyczaiłam do kłucia - ale u mnie były naprawdę duże krwotoki. Nie biorę teraz accardu i mam nadzieję, że będzie lepiej (wczoraj lekarki głośno się zastanawiały, jaką decyzję podejmie doktor). Doktor naczyniowy stwierdził, że lepiej brać clexane, a aspirynę odstawić.
kretowinka78
lilonka super ) ale fajnie ze widzialas swoje dwa lobuzy w 3D, chyba tez meza namowie na taki prezent swiateczny
a my dzis idziemy na polowkowe usg, i to za godzinke, napisze jakie wyniki
u mnie dzieci przestaly sie tylko przewalac i juz lekko kopia ))
a my dzis idziemy na polowkowe usg, i to za godzinke, napisze jakie wyniki
u mnie dzieci przestaly sie tylko przewalac i juz lekko kopia ))
Różyczka82
Lilionka - ale fajnie )) Gratuluję Wam, cieszę się że wszystko z maluszkami ok. Też nie mogę się doczekać aż nasze szkraby podejrzymy....w środę wizytę mamy to zerkniemy co tam się dzieje A kiedy Ci się pojawił brzuszek przy bliźniakach? Ja w 10tc jestem i chyba już się pokazuje...
Kretowinka - trzymam kciuki - dawaj znać o ci jak z maluszkami
Dziewczyny a ile płacicie za takie podglądanie w 3d i nagrywanie?
Kretowinka - trzymam kciuki - dawaj znać o ci jak z maluszkami
Dziewczyny a ile płacicie za takie podglądanie w 3d i nagrywanie?
lilonka
Smerfikowa mama
Różyczko w 10 tc kupiłam pierwsze spodnie ciążowe, bo swoich nie dałam rady któregoś pięknego dnia dopiąć :-) brakowało tak ze 2-3 cm i od tego czasu brzuszek rośnie jak na drożdżach. No i niestety teraz te spodnie robią się w biodrach za małe (roz 36 z H&M mama). Teraz brzuszek ma 93 cm.
Teraz za wizytę zapłaciliśmy 200 zł. Ostatnio było 150 zł. Czyli za nagrywanie i wersję 3d dopłaciliśmy tylko 50 zł. Szkoda, że nie wiedzieliśmy, że można wszystkie usg nagrywać, bo byłaby piękna pamiątka - od takich malutkich bąbli, przez pierwsze serduszka, a potem jak po raz pierwszy zobaczyliśmy rączki, nóżki i całą resztę
Coleta zazdroszczę, że możecie dziadkom powiedzieć w święta :-) My jeździmy do rodziców raz na 1,5 miesiąca i zrobiliśmy specjalny wyjazd w 10 tygodniu, bo inaczej trzeba by było powiedzieć na wszystkich świętych, a to raczej średnia okazja;-)
Kretowinko - czekam na Twoje wieści z USG
Aisha - Natalia bardzo ładne imię dla kruszynki
Teraz za wizytę zapłaciliśmy 200 zł. Ostatnio było 150 zł. Czyli za nagrywanie i wersję 3d dopłaciliśmy tylko 50 zł. Szkoda, że nie wiedzieliśmy, że można wszystkie usg nagrywać, bo byłaby piękna pamiątka - od takich malutkich bąbli, przez pierwsze serduszka, a potem jak po raz pierwszy zobaczyliśmy rączki, nóżki i całą resztę
Coleta zazdroszczę, że możecie dziadkom powiedzieć w święta :-) My jeździmy do rodziców raz na 1,5 miesiąca i zrobiliśmy specjalny wyjazd w 10 tygodniu, bo inaczej trzeba by było powiedzieć na wszystkich świętych, a to raczej średnia okazja;-)
Kretowinko - czekam na Twoje wieści z USG
Aisha - Natalia bardzo ładne imię dla kruszynki
reklama
lilonka
Smerfikowa mama