reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lilka malitka jest słodka. Esieknja wcześniej miałam skurcze ale jak dla mnie noe były jakieś mega mocne. Natomiast w nocy miałam dwa myślałam że na porodowke pojade ibjak do tej pory mi się spieszylo to teraz po tych skirczach już noe jestem taka pewna.
Lenkabar odezwij się.

lilka ale super dziewuszka z Twojej Hani.

Esiek ja mam takie skórcze ale tak jak u majki nie są jakoś specjalnie mocne.

majka mnie to się wydaje że my te nasze bobasy przenosimy, a ja tak bym nie chciała. Byłam wczoraj w kinie na Miasto 44 dosyć brutalny film ale Marceliny też nie ruszył za to wieczorem buszowała do 12 i nie dała mi spać.

Lenka czekamy na wieści mam nadzieję że macie się dobrze z Filipem.

Majka wielkie dzięki :tak: Będę zamawiać z wyprzedzeniem więc wole od tego samego sprzedającego, co prawda wyglądają te łóżeczka tak samo ale wiadomo jak jest, szczegóły dopiero na żywo widać. O materacu pamiętam żeby nie brać - znalazłam już fajny piankowo-lateksowy o grubości 13cm w sklepie gdzie kupuję wózek za 100zł więc cena też super. Jeszcze raz dzięki za opinię :-)

Lilka mała ślicznotka :-)

Lenka czekamy na wieści :sorry2:

Dzięki za info o skurczach :)
Ja zabieram się SAMA za złożenie przewijaka :) M. chory i jak wraca z pracy to nie ma weny więc ktoś to musi wziąć w swoje ręcę :)

Kurcze co z tą Lenką !!!

reklama
Do góry