reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny przepraszam, że tak o sobie ale wiem, że się wszystkie zastanawiacie więc już piszę (zaraz doczytam Wasze wieści:)). Wczoraj bardzo cierpiałam.. nie miałam głowy. Filip jest dalej w brzuszku, a ja w szpitalu. Mam zupełnie skróconą szyjkę, 2,5 cm rozwarcia, mały waży ponad 3 kg- jest gotów do wyjścia- wylądowałam wczoraj na parę godzin na porodówce, wszyscy mówili, że urodzę.. ale akcja stanęła w miejscu i każdy boi się brać na siebie odpowiedzialność :( a ja mam potworne bóle. Jak tu dojechałam wszyscy myśleli, ze mam kolkę nerkową. W nocy 2 razy położne zbierały mnie z podłogi, bo mdlałam z bólu.. więc przy każdym kolejnym ataku bólu dostaję paracetamol+nospe w żyłę i dupsko a nikt nie chce zakończyć moich cierpień! Wszystkie wyniki, usg, nerki dziecko jest super a ja po prostu jestem filigranowa i jestem jednym z nielicznych przypadków, którym dziecko nie mieści się brzuchu i powoduje pod koniec ciąży takie uciski :(((((((( nie wiedziałam, że istnieje taki ból

BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA KCIUKI I CAŁE WSPARCIE!!!!

Lilka przeurocza dziewczynka.

Dziewczynki ja juz po wizycie, okazało sie że mój Kubuś..... ma cipeczkę :-D, na 99% bedzie dziewczynka. Wiec Madziu proszę zmień mi. Musimy z emkiem pomyśleć nad imieniem teraz.Ja bym chciala Zuzie, mąż Olę. Czyli USG w 13tc nie okresli dokladnie płci.
Jesteśmy bardzo zadowoleni bo wszystko jest dobrze, malutka waży 263g, serduszko równo pracuje 146 uderzeń ;-). Pamietacie jak cały czas mowilam ze intuicja mi podpowiada ze nosze pod serduszkiem dziewczynkę i jednak sie sprawdzilo. Malutka sobie spala podczas USG az myslalam ze to nienormalne ze sie nie rusza, ale dr zaczal krecic tą glowicą i sie obudzila :happy2:.

Infinity dobrze pisalas co to moze byc za infekcja u mnie. Lekarz wziąl wymaz z pochwy, wrzucil pod mikroskop i pokazal nam na ekranie tłumacząc ze mamy doczynienia z grzybicą :dry:. Wypisal mi krem Gynazol taki na 1 raz. A potem mam brac dalej Lactovaginal.

Infinity a pościelka Twojej córuni śliczna, faktycznie pamiętam jak ją pokazywałaś. A ja dalej czekam na kołderkę dla mojej księżniczki. Kurczę nie mogę uwierzyć ze bedzie córa :-)

Lenka kurcze to nie dobrze ze tak cierpisz. W jakim szpitalu jesteś? i jak tętno Filipa? Jesli jest taka sytuacja to moze dzwoń do naszego doktorka jesli Filip nie chce już tam być to moze wywołaja trzymam za Ciebie i Filipa mocno kciuki dziwi mnie że w 37 tc a oni dalej upieraja się zeby dziecko zostawić w brzuchu.

Lenka - kochana trzymaj się. Doświadczyłam bólu jak mi Gośka uwierała w nerke z kamieniem a była jeszcze malutka więc domyślam się jak to musi być teraz. Może niech cię potrzymają te 6 dni żeby nie był Filip wcześniakiem i potem do dzieła... No nie wiem, łatwo się mówi ;/

Poległam z tym przewijakiem, nie złoże tego cholerstwa ;/

reklama
Do góry