reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a ja po wizycie i niestety ale dzisiaj na porodówkę nie pojadę dr. powiedział ze spokojnie mogę isć do kina bo rodzić nie bedę. Szyjka mi sie troszke skróciłą ale to jeszcze nie to :wściekła/y::no:. A ja już bym tak chciała, boli mnie całe podbrzusze a doktor mówi że tak ma byc i już.

reklama
A tu mój brzuch dziś rano, dlatego jestem w piżamie :p

1412079057854.jpg

Załączniki

• 1412079057854.jpg
    1412079057854.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 70
Lenka o rety czyżby to juz :-)?? Kochana powodzenia jesli sie juz zaczęlo, a moze faktycznie Filipek jeszcze chce zaczekac :)

Madzia no popatrz ostatnio niemalze nie urodzilas, a teraz malutka nie chce wyjść jak juz jestes ty na to gotowa hihi.

Sczerbatka brzusio super :tak:

Bziumelka ostatnio włsnie o Tobie myslalam ze coś sie nie odzywasz, myslalam ze pojechalas do szpitala. Ale najważniejsze ze ciśnienie jest w normie.... Ja tez jutro mam USG i ciekawa jestem czy potwierdzi sie chlopaczek hihi, ale najważniejsze to zeby bylo zdrowiutkie.

Bzibziok super że z Michasiem jest wszystko dobrze :), duży juz chlopczyk z niego.

Esiek bylas dziś na tym badaniu?

montana no widzisz moja córeczka już charakterek pokazuje, pchała się na świat nie wtedy kiedy trzeba było a teraz siedzi cichutko sobie w moim brzuszku, może dzisiejsza pogoda jej nie odpowiada:)

szczerbatka piękny brzuszek :)

Lenka jasna dupa czy ty naprawdę rodzisz :szok::szok::szok:.

Montana - jadę na 18.00 na pobranie tego posiewu.

Dziewczyny mające zwierzaki - jestem właśnie po wizycie z moimi u weterynarza i w temacie dzieciaczka w domu lekarz doradził jeżeli pies jest rozpieszczany lub wrażliwy podawać mu już z dwa tygodnie przed porodem codziennie 1 tabletkę Stress Out, to preparat ziołowy dla psów. Podobno niejednemu psiakowi złagodził pojawienie się dziecka w domu :) Mój jeden psiak wiem, że będzie wniebowzięty dzieckiem ale drugiej suni już niedługo zacznę dawać te tabletki bo wiem, że ciężko to przeżyje a chcę jej to złagodzić.\
I kolejna ważna rzecz - trzeba odrobaczyć psa przed porodem i potem co trzy miesiące odrobaczać.

Madzia -
ja tam zdziwiona nie jestem babo, za dobrze wyglądałaś wczoraj żeby dziś jechać rodzić :)

lenka - moc z Tobą :)
Jesteśmy zdane na info od lenki bo ja nie mam jej komórki, Madzia ty masz?

Ostatnia edycja:
reklama
Esiek jak rodziłam syna to w ten sam dzień byłam jeszcze w szkole 7 h w ławce i też nic nie zapowiadało haha ale powiem ci że od wczoraj po tym spotkaniu dosyć mocno boli mnie podbrzusze, ale sienkiewicz powiedział że wszystko jest ok. A i miłam poierany ten posiew na paciorkowca nic strasznego tyle tylko że przy wzierniku ale to moment dyskomfortu i nic więcej. Dobrze że piszesz o tym odrobaczeniu bo ja własnie tydzień temu odrobaczyłam mojego czarka. Jeju ta Lenka chyba faktycznie nam się rozpakowała:szok:

Do góry