reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda to super, a co kupiłaś Zosi??
Dziś namówie mojego eMka na Tesco i tez cos poszukam ;-)
ema fajnie ze jestes zadowowlona ze szkoły rodzenia, ja tez mam zamiar chodzić :tak:

reklama
Montana, wzięłam bodziaki w dwupaku, pajacyka/piżamke, spodnie, bluzeczki w trójpaku, buciki, skarpetki też w wielopaku i dresik ;) to chyba tyle. Jutro lub wieczorem jadę do innego większego Tesco to może coś jeszcze upoluje ;)

Ona jak masz paragon to oddaj ;-)

A co do modelu Impuls - strasznie mi się podobał ale kontaktowałam się z producentem i przynajmniej w moim województwie (pomorskie) nie ma ani jednego egzemplarza do obejrzenia na żywo w sklepie :confused2: Także musiałabym kupić w ciemno, jedyne co dostałam to jakąś broszurkę/katalog ale wiadomo że na zdjęciach to co innego niż 'pomacać' na żywo ;-) Także sprawdź czy jest gdzieś u Ciebie do obejrzenia bo może być problem ...

no wiem trzeba obejrzec powiem ci ze mnie sie bardzo podoba gondola jest duza i gleboka to na zime rewelacja no i duzy plus tego wozka jest to ze ma w srodku kolorowe wypelnienie znaczy sie w misie bardzo mi sie to podoba :)

Magda jakaś bieda z tymi wózkami u nas na północy :confused2: A jest to na tyle duży wydatek że nie sposób kupić bez oglądania, ja nawet na materiał bym się nie zdecydowała gdybym go na żywo 'na wózku' zobaczyć nie mogła. Tym sposobem odpadło mi niestety dużo ciekawych propozycji ale z drugiej strony nie żałuję bo mój Tutek z fotelikiem Maxi Cosi wyniesie mnie 1900 więc przynajmniej cena rekompensuje sytuację ;-)
A Ty się już na coś konkretnego zdecydowałaś?

reklama
Infinity, dokładnie bez dotkniecia nic się nie wybierze. Jeden model wypatrzyłam w necie ale jak nim jeździłam w sklepie to wogóle mi do gustu nie przypadł. Ja to szybciej chyba auto zmienię niż na wózek się zdecyduję ;)
Pan w bobo wózkach to wogóle mi namieszal w głowie. Bo te modele co czytałam dobre opinie w necie on stanowczo odradzał. I bądź tu mądry ;)
Najbardzej podobają mi się te koło 2000 ;) ale mój mąż stanowczo mówi że musimy zmieścić się w budżecie który otrzymaliśmy na ten cel czyli 1500. Na szczęście jeszcze mam trochę czasu ;) na razie najbardziej jestem za jedo fyn czyli twój pierwszy typ ;) lub któryś z tako ale to właśnie te droższe wersje ;)

Ostatnia edycja:
Do góry