reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Powiem Ci że ja bardziej się opiniami użytkowników sugeruję niż obsługi w sklepie (a do obsługi Bobowózków to w ogóle jestem uprzedzona :-() i akurat Jedo wśród użytkowników ma super recenzje - swojego czasu zaczepiałam każdego jak widziałam właśnie Jedo Fyn'a :-D i nawet jak podawali ludzie jakieś wady to nie było to nic znaczącego :tak: Cena też fajna, choć w 2000 z fotelikiem się ciężko zmieścić, chyba że się weźmie ich 'firmowy'.

reklama
Szukam też używanych może coś się trafi okazyjnie w super stanie ;) Z jednym się zgodziłem z Panem z bobo wózków ;) że wózki są w takich cenach że nie dziwne że trzeba dobrze decyzję przemyśleć ;)

Hej, hej!
Polecałyście Tesco dzisiaj więc ja też zajechałam, bo potrzebuję dokupić jeszcze ze 2-3 śpioszków, bo mam 6 kaftaników, a ani jednej pary śpioszków, same bodziaki, pajace i spodenki. I byłam strasznie rozczarowana, bo w tym nawale ubranek dziecięcych w tesco nie było ani jednej pary śpioszków, jedyne co znalazłam to takie bez stópek, ale na zimę to kompletnie bez sensu.
Ale przynajmniej sobie kupiłam kapcie i koszule nadające się do karmienia w dwupaku były rozpinane na środku z 5 guziczkami i dwie koszule wyszły poniżej 30 zł po rabacie.

Jeżeli chodzi o wózki, to ja też oglądałam ten model impulse, ale wszystkie te nowe Tako pomimo że mi się podobają mają zwężaną w środku gondolę, tam gdzie są te rączki do podnoszenia i w stosunku do wózka, który ja kupiłam albo do camarello gondola jest o 7 cm węższa na samym środku. I przynajmniej mi się to w tako nie podoba i stwierdziłam, że w zimie może to być niewygodne i klaustrofobiczne dla dziecka zapakowanego w kombinezon, czy śpiworek.

Dziewczyny co do wózków to da się zmieścić w 2000 tys z fotelikiem mój tako kosztował 1300 plus fotelik wybrać ten lepszy i adaptery to nie całe 2000 tys co do jedo fun to ja też brałam go pod uwagę Ale kropeczki w tako zwyciężyły.
A ja dziś kupiłam mojej Barcelonie kolyske w komisie normalnie nie mogłam się oprzeć jak ja zobaczyłam.

Dziewczyny z trójmiasta u mnie nie ma nigdzie tako moonlight który chciałabym kupic a w ciemno wiadomo, a u was jeste dziesięć do obejrzenia? Będe w weekend w Gdańsku wiec bym podjchala.... Pod koniec października są targi dziecięce w Poznaniu wiec jak nie znajdę nigdzie taki to na pewno tam bedzie to sie przejedziemy :) zauważyłam jakis nowy tako alive ale w necie nie mogę zdjęcia znaleźć , dół gondoli jest biały w Kropeczki takiego koloru jak materiał , śliczny poprostu, a jak llekko sie nim jeździło , oglądałam tez X landera, bo koleżanka ma gondolę wiec musiałabym kupic tylko spacerówke ale cieżko Mi sie nim jeździło :/a do Tesco to będe musiała sie wybrac przez was!!!! Tak zachealacie ze chyba sie skusze na jakies zakupy dla obcego :)
Moj obcy wczoraj zbuntował sie na herbatę , miałam ochote na cytrynową i co ??? Zaczęło mi sie nią odbijać i kłaczki męczyły mnie przez 2 godziny ;/

Ostatnia edycja:
Cześć

genna
- oj biedaku ty z tymi kłaczkami. musisz pomyśleć jak się zemścisz na obcym za te męki :)

Madzia -
no jak ty latasz jeszcze po sklepach to nie jest źle! Wklej fotke kołyski i ja nadal czekam na fotke literek !!!

Ja też odwiedziłam Tesco, kurde jestem teraz zła że wcześniej nie czytałam co napisal Bzibziok o koszulach bo ominęłam ten dział ;/ ;/ Ja też już za wiele nie kupiłam choć rzeczy sporo u nas ale jakoś mi już ten największy szał minal i kupiłam tylko jeansową sukienkę taka ma 6-9 miesięcy więc akurat na wiosne będzie, w komplecie z bluzeczką wyszniosła mnie niecałe 20zł więc gites. W ogóle to pierwsza sukienka Gośki bo raczej stawiam, że chłopczyca z niej będzie a poza tym mnie sukienki nie ruszają :)

Poza tym nic, nie pomogę dziewczyny Wam w tych wózkach bo my tu na wygwizdowie w Szczecinie :) więc nawet jak u nas sa to nie będzie Wam się chciało tu jechać :)

Zapomniałam Wam napisać, że jestem zła na te ciuchy ze Smyka - po praniu wszystkich rzeczy rozwaliły mi się na szwach 4 rzeczy - wszystkie ze smyka = legginsy, śpiochy, bluzeczka i czapka .... Ehh..i to przecież wcale tani Smyk nie jest :( Reklamować mi się nie chcialo więc zawiozłam do zszycia ale tak czy siak kupować tam nie będę chyba.

Ostatnia edycja:
Genna może warto napisać do producenta? Mi zazwyczaj podawali bez problemu adresy sklepów w których był dany mode który chciałam zobaczyć :tak: Generalnie w ciemno można wybrać się do Bobowózków (Gdańsk i Gdynia), Smyka w Gdańsku Matarni oraz Mama i Ja w Gdańsku - są tak duże że przypuszczam że w którymś na 99% będzie ;-)
Esiek kurcze a ja mam sporo ze Smyka, co prawda najwięcej z Tesco ale od nich też trochę :confused2: No cóż, niedługo zabiorę się za pranie i zobaczymy ...

Ja też śmignę do Tesco, czekam tylko na mojego m :tak: Mam nadzieję że nie wykupili wszystkiego jeszcze :-p bo promocja faktycznie dobra z uwagi że można łączyć wyprzedaż z przecenami i jeszcze ich kuponami na kartę Tesco - będzie prawie za darmo :-D

reklama
Genna, byłam w weekend w bobo wózkach, mama i ja, akpol i bobo raj w Gdańsku i nie było tam tako moonlight. Nie wiem jak w bobo wózkach w Gdyni.

Ale chyba u mnie w hurtowni (bajka) jest bo widzę że mają "nową dostawę" ;)

Do góry