reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja wlasnie obejrzalam online. zle poprowadzony program wedlug mnie. malo interesujacy.... jedynie ta 1sza babka byla jakas taka co emocje wzbudzila u mnie a reszta taka bezpluciowa. a ta diana to wyjechala jak mocherowka z tymi 'zabawami w pana boga'. ale zenada - ale trzeba jej wybaczyc bo mloda i glupia jest. no chyba ze za kilk lat bedzie juz niemloda, ale glupia zostanie:)))

a ta diana to wyjechala jak mocherowka z tymi 'zabawami w pana boga'. ale zenada - ale trzeba jej wybaczyc bo mloda i glupia jest. no chyba ze za kilk lat bedzie juz niemloda, ale glupia zostanie:)))[/QUOTE]

dobre :-D

Nic nie mówicie o tym programie bo mój mąż aż chodził ze złości. A tą młodą od naprotechnologii to bym wystrzeliła w kosmos.

szkoda nerwów na oglądanie tego paskudztwa... Mnie też przysłali PW tu na BB czy wezmę udział. zignorowałam to. w ogóle cały ten program działa mi na nerwy.

Kretowinko - gratuluję parki :-) U mnie w ciągu 4 tygodni maluch zamieniły się miejscami. Napisz mi proszę co Ci pani doktor powiedziała o ruchach - czego się spodziewać, czemu się przyglądać. Mi gin nic takiego nie mówił:-(
Szkoda komentować tego programu.

A bo chyba zapomniałam napisać, ż byłam we wtorek u ginka - maluch rosną jak na drożdżach - Maciek waży 148 g, a Zuzia 124 g. Długości już gin nie mierzył, ale główki, brzuszki i całą resztę mają zgodnie z tygodniem ciąży. Tylko dzieciaki ułożyły się główkami do przodu, więc mam zdjęcie łepetynek z lotu ptaka ;-)

Ostatnia edycja:
lilonka to super ze rosna! myslalam ze sie nie moga juz zamienic miejscami. w kazdym badz razie pani doktor powiedziala ze raczej juz na tych miejscach zostana, ale zwroce uwage nastepnym razem czy aby na pewno nie doszlo do przewrotu ;)
o ruchach mi powiedziala ze juz powinnam zaczac czuc takie delikatne babelki i przelewanie sie w brzuchu, jak trzymam sobie rece na dole brzucha dluzszy czas to czuje to, czasami czuje pulsowanie, ale to chyba lozysko pulsuje. i jak jest cisza to sobie lekko uderzam palcem w to miejsce, gdzie sa blizniaki, zaraz potem znowu jest to delikatne przewracanie sie (chyba, bo tak to wyglada na usg).

reklama
ja tam mam w ogóle alergie na wszelkie programy za czy przeciw in vitro bo zawsze się jakiś mądrala znajdzie przez którego mi ciśnienie rośnie.... jak coś takiego widzę to specjalnie nie oglądam...
nikt nas nie zrozumie kto nie musiał sam przez to przejść...a ci co nie mają pojęcia mają najwięcej do powiedzenia...:baffled:

Do góry