reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

aniołeczku ale jestes zorganizowana! super! a wozeczek jest przesliczny :)
dziewczynki, dzis w dzien dobry tvn zapowiadali rozmowy w toku o in vitro, mozemy obejrzec czego sobie oszczedzilysmy ;) ja bede ogladac, pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny!!!! Nie wiem czy mnie tu jeszcze któraś pamięta bo baaaardzo dawno mnie nie było:). Chciałam się Wam tylko pochwalić, że moje pannice skończyły już roczek, powoli zaczynają chodzić i wogóle są cudowne:-D

czarnykot-widzę że ty nadal tu bardzo aktywna! Pamiętasz, w tym samym dniu robiłyśmy testy, tylko że mój pokazał jedną krechę he he, dobrze że następnego dnia beta pokazała co innego:-D. Oj jak ten czas leci... te nasze dzieciaki już takie duże!
Pozdrawiam Wszytkie foremki serdecznie!!!

eweli pamietam,pamietam :happy2: moj maluch konczy roczek za miesiac....mega szybko minelo,a my juz myslimy o drugim dzidziusiu ;-) Moj synus tez juz stawia pierwsze kroczki,uroczy widok :-D Ja nadal sie udzielam,to forum jest dla mnie bardzo wazne :tak:

szarlotko daj znac jak u ciebie i malych babelkow w brzuchu :)

Eweli: normalnie nas zaniedbalas:))) dobrze ze wsio w porzadku z dziewczynkami

Ja z synkiem bylam na basenie i bardzo mu sie podobalo. Bedziem chodzic:)

kretowinka no tak:) zorganizowana jestem. Lubie mieć wszystko poukładane przemyślane i dopięte na ostatni guzik:) Oczywiście w miarę możliwości, bo wiadomo- życie weryfikuje swoje.
Miło mi, że wózek ci się podoba. Wśród większości rodziny ma samych wrogów:)

Aniołeczek śliczne masz rzeczy. Wózek rewelacja i nikogo nie słuchaj. Też bym chciała zacząć kupowanie ale mam jeszcze na to czas.

ło matko, jaki słaby ten program o in vitro w rozmowach w toku. i nikt nie zbił argumentow tej 23-letniej laski od naprotechnologii, ktora uwaza ze ma prawo poddawac moralnej ocenie nasze wybory. żenada. przecież to dziecko jeszcze nie zna życia. szkoda gadać.
a ja właśnie widziałam się ze swoimi bliźniakami na usg i są już wielkie- po 8 cm! no i mamy Wiktorię i Antka :) i nawet pani doktor powiedziała nam które mieszka po której stronie brzuszka :) Wika po lewej a Antek po prawej :) i kazała już nasłuchiwać ruchów, jak wytłumaczyła mi jakie to ma być wrażenie, to już wiem, że je odczuwam od kilku dni :))))))
ale nie ma zdjęć, nie wiem kiedy robi się zdjęcia?
aniołeczek, wózek klasa, nie sluchaj innych, tobie musi sie podobac! ja juz zrezygnowalam z marzenia wozka blizniaczego 'jeden za drugim' bo nie zmiesci sie na dlugosc w windzie :( bedzie musial byc standardowy, dzieci obok siebie :( taka klasyka :( a ja lubie nowoczesnosc ;)

Ostatnia edycja:
Kretowinka o tym programie nic nie mów. Ta babka od naprotechnologii tylko mi nerwów napsuła. A mój mąż to mało nie wyszedł z siebie i nie stanął obok ze złości. W ogóle to fajnie, że zaprosili babki po ivf do rozmowy ale nie do końca dobrze te rozmowy przeprowadzili.

Kretowinko Twoje maluchy są już wielkie. Aż miło. No i masz parkę - moje marzenie.

to rozwiazanie jest po prostu idealne :) bedzie corusia-tatusia i mamisynek :) nie chcialam miec dwoch dziewczynek, bo caly czas myslalam ze mnie finansowo zrujnuja ;) a to gumeczki, a to geterki, a to kosmetyki, torebki, buciki, i ciuszki, ciuszki, ciuszki! przygotujcie sie na wygrywajacego miksta nr 1 na swiecie (tenis ziemny) za jakies 17 lat! :-D

reklama
kretowinka fajnie, że parka:) a wózkiem się nie martw... wg mnie chyba taki obok jest wygodniejszy i bardziej praktyczny, ale rzecz gustu:). Imiona ładne- wiktoria może nie jest koniecznie w moim typie, ale antek juz tak i było nawet brane pod uwagę dla naszego malca, ale mężowi się nie podoba:(

Do góry