reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lenka swietnie wygladasz w ciazy,naprawde:tak:.

Minni malutka jest sliczna.Moja Lucy dokladnie tydzien temu zaczela odwzajemniac nasze usmiechy,szczegolnie rano i podczas zmieniania pieluszki,smieje sie tez do 1 lalki i do sowek na zaslonkach :)Jakie to jest szczescie dziewczyny to nie da sie opisac,jestesmy zakochani po uszy!:-)

Niepokorna co u Was?
Pozdrawiam.

reklama
Lenka nie chciałabym żeby zdarzyła się znowu taka sytuacja jak w tamten piątek. Nie miałam spakowanej torby i z tej paniki co ja tam nawrzucałam to szok. A teraz spakowałam i siebie i Marcelinkę na spokojnie i juz jestem spokojniejsza tym bardziej że dzisiaj poczłąm ze ta macica faktycznie się spina.

Dziewczyny czy jest sens kupowac ubranka na 50 bo ja mam wszystko od 56 ?

Ewelina moja Ada urodziła się 55cm i jeszcze w 50tki mieści się bez problemu :-) na początku były za duże i one ale teraz mała już rozprostowała się i są idealne ;)

szczepienia.... temat rzeka... nienawidzę jego:/ moim zdaniem każdy rodzic powinien decydować czy chce dziecko szczepić czy nie, a nie tak jak to jest narzucane ...
Ja Szymona szczepiłam do momentu szczepienia MMR (odra,świnka różyczka) w wieku 13 miesięcy bo kompletnie byłam zielona w tym temacie,od momentu kiedy zaczęłam trochę czytać na te tematy to syn nie dostał żadnej szczepionki. Ady w ogóle nie szczepiłam po porodzie (moim zdaniem szczepienia w pierwszej dobie życia to największy bezsens) i nie będę. Jedynie zastanawiam się nad wzwB ale to też nie teraz,a później.

Ostatnia edycja:
Hej,

Minni - córa cudowna :) Pozazdrościć.

Madzia - to ile masz toreb? 2 jak nic :)

Co do rozmiarow to to jest tak roznie -np. 50 z Cubusa sa tak jak 62 z Kappahl. A np. 56 ze Smyka duzo mnirjsze niz inne 56. Zobaczymy pewnie w praktyce jak to bedzie. Ja mam kilka 50tek takich na prawde mini mini ale nie za duzo.

Peti - jak czytam twoje posty to sie usmiecham do monitora. Bije z nich radosc :*

A u mnie dni spiocha trwaja ....

Esiek no dokładnie mam dwie torby jedna jest moja a druga małej taka malutka w zasadzie mogła by być jeszcze mniejsza bo ja do szpitala dla małej mam wziaść 10 pampersów, maść bepanten i chusteczki nawilżone ale ja wziełam jeszcze ciuszki i kocyk no i oczywiscie misia który jej gra zeby miała znjomą muzykę. A reszta to okarze sie w praniu. Do tego naszykowałam mężowi ciuszki na wyjście i położyłam je już w nosidełku.

A dziewczyny ze Szczecina słyszałyście ze w przyszły weekend w bobolandzie są targi dla dzidiolków. ja w zasadzie juz .wszystko mam ale chyba sie wybiorę

Ostatnia edycja:
Madzia a monitor oddechu bierzesz? Ja wlasnie mysle ze wezme. Przeciez jak nie bedzie w inkubatorze to nie bedzie niczym monitorowana...

Madzia ja o targach slyszalam i tez chyba pojade. Moze sie jakas "okazja"trafi :)

SaA jeszcze targi na MTSach ale to chyba 18-19 pazdziernik wiec sie raczej juz z Marcela wybierzesz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka to Twój Filip blisko wagą jest mojej Marceliny podobno dzieci od 35 tc. przybierają około 250 g na tydzień a i dostałam już od naszego doktora do zrobienia badania do szpitala.

Do góry