reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja podpisywalam zgodę przed samym CC na szczepienia. Byly za darmo nazwy mam w książeczce pierwsza w dniu urodzenia to euvaxb nie wiem czy dobrze pisze a w drugiej dobie życia bc6 albo BCG bo nie umiem odczytać tak napisane....

One byly za darmo nikt mi nie mowil o możliwości kupienia innej.... w 5 tyg szczepilismy hexa platna bo nie wyobrazalam sobie żeby mi Hanie 3 razy kłuli

DSC_0784.jpgDSC_0785.jpgDSC_0786.jpgMadzia - moja siostra dorobiła w szafie drugi drążek, by jeszcze więcej dało sie pomieścic :) A szafa jest na prawdę bardzo ładna.

Załączniki

• DSC_0784.jpg
    DSC_0784.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0785.jpg
    DSC_0785.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0786.jpg
    DSC_0786.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 55
Odnośnie szczepień to Wiktoria dostała dokładnie to samo co Córeczka Lilki. Mi też nikt w szpitalu nie mówił o możliwości wykupienia płatnego szczepienia.Ja również zdecydowałam sie na płatną wersję by ograniczyć kłucia. I tak Maleńka bardzo źle zniosła te dwa wkucia, ja zresztą też patrząc na Nią z bezradnością jak płacze :(DSC05434.jpgA to jest najświeższe zdjęcie mojej Ślicznotki :) Waży już 5320g :)

Załączniki

• DSC05434.jpg
    DSC05434.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 61
mini piekna laleczka

a tak apropo szczepionek

dziewczyny ja aktualnie koncze opiekunke dziecieca i ostatnio mialam o tych szczepieniach to wykupywanie szczepien zeby dziecko nie bylo tyle razy klote nie jest wcale dobre dla dziecka okazuje sie ze w tych wykupionych szczepionkach dziecko dostaje jednego leku wiecej drugiego mniej jednego za wczesnie drugiego pozniej oczywiscie lekarze o tym nie mowia bo oni maja podpisana umowe z dostawcami i dla nich to jest kasa wiec ja bym na to uwazala oni graja na naszych uczuciach bo wiedza ze kazda matka dla swojego dziecka zrobi wszystko by nie cierpialo do tej pory jak slyszalam ze matka nie wykupila szczepienia i dziecko bylo klote 3 razy to az mnie szlak trafial ale teraz wiem ze to byla madra decyzja

oczywiscie kazdy ma swoje zdanie na ten temat ale taka jest prawda znam to teraz od drugiej medycznej strony i wiem ze swojemu dziecko nie zafunduje tego niech wszystko odbywa sie tak jak powinno bo pozniej moze cos zle wplynac na jego rozwoj !

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry