reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzia76 nawet jeśli urodze dopiero za mc to cóż to jest w porównaniu do tych 8,5 ktore już za nami? Tak więc myślę że to nie długo. A poważnie to zaczynam czuć się źle więc myślę że poród się zbliża tylko nie wiem jak szybkie ma kroki ;)

reklama
majka ale na tym etapie to już nie jest problem dzidziol praktycznie donoszony. Ja miałam taki krytyczny tydzień 35 właśnie przez cały tydzień czułam się źle i skończyło się to izbą przyjęć i prawie porodem ale teraz wszystko wróciło do normy, a dzisiaj wybieram wybieram sie na basen doktor powiedział że jeśli dam radę to mogę iść. Jak tam wchodzę to ratownicy mają strach w oczach hahaahh

Dziewczyny czy wam tez nie dziala aplikacja Babybbom na telefonie? Mi dziś od rana wyskakuje jakiś komunikat.... ;/

Madzia wiem a to czekanie jest najgorsze. Ale już bliżej niż dalej. Ja mam zakaz basenu do przyszłej środy później zamierzam wrócić jak dam radę ;) na basenie wszyscy nnie juz znają a nie było mnie tam ponad tydzień to pewnie myślą że urodziłam ;)
Esiek ja korzystam z tel ale nie mam sciagnietej aplikacji i mi działa.

Co do koszul to ja właśnie też się zastanawiam - przed ciążą w sumie nie używałam, teraz jakoś non-stop i nawet mi pasują ;-) Tylko nie wiem czy nie wybiorę docelowo piżamy z górą która ułatwia karmienie bo przy maluchu wydaje mi się bardziej praktyczna a koszulę chyba z 1-2 kupię do szpitala głównie ... Jeżeli chodzi o model to podobają mi się te poniżej, niestety nic z tych jeszcze tańszych jakoś nie przekonuje mnie :-:)
KOPERTOWA koszula nocna do karmienia M 38(S M L XL (4582310329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ROZPINANA KOSZULA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA TARO S-XL (4591605027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
TARO ROZPINANA KOSZULA CIĄŻOWA I DO KARMIENIA S-XL (4601236103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Lenka
piękne fotki :tak: ale połowa sukcesu to piękna mamusia a figurę masz śliczną więc fotograf miał ułatwione zadanie :-)

Montana ja w tym okresie czułam pierwsze ruchy ale takie regularne które pojawiały się kilka razy dziennie poczułam dopiero kilka tygodni później.

Magda mi się szafa, w każdej wersji wydaje bardzo praktyczna i potrzebna :tak:. Też miałam problem jak to zorganizować bo pokój małej to była kuchnia i jest bardzo malutka (~7m2) i bardzo nieustawna (dwa okna + nieregularny kształt jednej ściany z wnęką) i długo kombinowałam czy szafa czy komoda i jak to zmieścić. Ostatecznie udało się wcisnąć i szafę i komodę ;-) i nie żałuję - przeniosłam tam dopiero część rzeczy (ciuszki) a komoda już w 3/4zapełniona, pomimo że ogromna, w szafie też już wisi trochę a też na początku nie chciałam drążka - ale okazał się praktyczny - powiesiłam kombinezon, bluzy, sweterki i w sumie większość jakby się chciało można powiesić - tylko na razie nie wie czy wieszanie np. pajaców ma sens - te chyba lepiej w komodzie trzymać :dry:.... Także każde miejsce do przechowywana się na pewno przyda ;-)
Jedyne co to uważam że warto wykorzystać w 100% przestrzeń, szczególnie jak ma się mało miejsca - dlatego my myśleliśmy nad zabudową na wymiar ale ostatecznie z uwagi na koszty padło na Ikea bo mają szafy o wysokości blisko 240cm no i różne głębokości i szerokości a i cena była atrakcyjna.

Esiek mnie sie bardzo podoba... fajne maja kolory... jeszcze bede szukac moze znajde taki model jakiego widzialam nie dawno na dworze co jedna laska miala... podobal mi sie tez... w sumie moglam zapytac jaki to model i w ogole...wiec myslisz ze ta cena nie jest taka zla? a juz sie balam he he za troche za duza...
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

reklama
Do góry