reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zuzia do wieczora pewnie będzie po wszystkim :) kciukasy :)))

u mnie nic nadal czuje się jak bym miała rodzic za mc a nie w piątek . A dziś moja rodzinka się powiększyła urodziła kuzynka która miała termin na 10 września :)

Jogo : ja tez sie tak czuje ...drugi termin tez mam na piatek a objawow brak :(
Najgorsze ze 13 mama przylatuje a tu moze byc zonk bo wnuka nie ma....

reklama
Oj dziewczyny ale te sierpniowo/wrześniowe dzieci to leniwce !!! No nic lepiej tak niż wcześniej Nie marudzić !!!

Madzia
- zapomniałam wczoraj zgłębić temat, i jaki wózek w końcu zamówiony, jaki czas oczekiwania Ci podali?
Pisałyście o fotelikach, my też wzieliśmy tego Cybexa ale ciężki cholernie więc wzięłam też ten zwykły fotelik od wózka z TAKO bo był leciutki i myślę że po mieście będę z nim śmigać bo inaczej może być ciężko.

lenka niestety tak to jest z tym kręgosłupem w ciąży, mnie od wczoraj bolał masakrycznie po tym rajdzie po hurtowniach i dzisiaj poszłam na basen i już jest lepiej ale słyszałam że masaże bardzo pomagają tylko musi to robić ktoś kto się zna na masażu ciężarnych.

Zuzia kurcze ale te invitrowe dzieciaczki są uparte, trzymam kciuki i mam nadzieję że już niedługo utulisz maleństwo.

Dziewczyny ja mam pytanie czym różni się monitor oddech Angelcare 401 z jedną płytką od tego z dwoma płytkami bo kurde ja nie wiem.

Niepokorna moja mama przylatuje juz w niedziele ! A wnuczki dalej nie ma :( następna wizytę mam 12 w piątek i jeśli do tego czasu nie urodzę to ustala datę wywoływania . No ale mam nadzieje ze do tej daty nie dotrwam .

Niepokorna moja mama przylatuje juz w niedziele ! A wnuczki dalej nie ma :( następna wizytę mam 12 w piątek i jeśli do tego czasu nie urodzę to ustala datę wywoływania . No ale mam nadzieje ze do tej daty nie dotrwam .

A na ile mama przylatuje??moja tylko na dwa tygodnie i zaczynam sie martwic czy w ogole pozna wnuka...no i miala mi pomoc a tak bedzie wielka lipaaaa....

Esiek oj przeoczyłąm posta już odpowiadam. Wózek został taki jak mówiłąm wcześniej Tako Perso Polka Doots oczywiście w kropeczki powiedzieli mi ze do 4 tyg. ale zaznaczyli że to max tyle bo ja powiedziałam ze czekać już dłuzej nie mogę. Co do Cybexa to faktycznie cieżki ale właśnie dla tego moze być bez bazy i jest taki bezpieczny tak naprawdę to przecież cały czas się go nie nosi tylko jak gdzieś idziesz to wpinasz go w wózek. ja mam jeszcze maxi cosi taki starszy model i jak już bedę musiała gdzieś dreptać to zabiorę tamten.

reklama
Madzia - superfajny wózek. Widze, że rama podobna jak w moim i w ogóle wiele rozwiazań jak w tym moim Extreme.

Co do AngelCare to ja CI powiem, że podobno te z dwoma płytkami o wiele bardziej dokładne niż ten z jedną. Ja kupiłam ten z dwoma płytkami w internecie i wyszedł mnie taniej niż ten z jedną płytką w Smyku :) No ale to wiadomo. Nie wiem Madzia - osobiście jak mam chwile racjonalnego myślenia to myślę, że tw dwie płytki to wyciąganie z ludzi kasy. Ze mnie im się udało :)

Do góry